تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/06/18 - 13:51
کد خبر: 141595

شهرام جزایری فعلا باید در بازداشت باشد

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی کشور گفت: چنانچه کسی پرونده قضایی نداشته باشد، حتی یک ساعت در زندان نمی‌ماند، اما با توجه به پیگیری‌هایی که از دادگستری استان تهران صورت گرفته شهرام جزایری فعلا باید در بازداشت باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ "اصغر جهانگیر" در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون حقوقی قوه قضائیه در ارتباط با آزادشدن تبعه اوکراینی متهم به خرابکاری در نیروگاه بوشهر گفت: در این زمینه اطلاعی ندارم و باید این موضوع را بررسی کنم. 

وی در ارتباط با دستبند‌ها و پابندهای الکترونیکی گفت: نمونه‌های آن را گرفته‌اند و بزودی رفع اشکال می‌شود و به ما قول داده‌اند که ظرف روزهای آینده عملیاتی شود. 

رئیس سازمان زندان‌ها در ارتباط با اینکه دستبندهای الکترونیکی در چه نقاطی بکار گرفته می‌شود، اظهار داشت: در پنج نقطه عملیاتی می‌شود، البته به غیر از استان‌های تهران و اصفهان که قبلا در آنجا آزمایش شده بود. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شهرام جزایری ادعا دارد که محکومیت وی به پایان رسیده است، تصریح کرد: اینکه خود محکوم بگوید مدت محکومیتش به اتمام رسیده کفایت نمی‌کند و باید مقام قضائی آن را اعلام کند. 

رئیس سازمان زندان‌ها در پایان خاطرنشان کرد: اگر متهم پرونده قضایی دیگری نداشته باشد، ما حتی به مدت یک ساعت کسی را در زندان نگه نمی‌داریم، اما با توجه به پیگیری‌هایی که از دادگستری استان تهران صورت گرفته وی فعلا باید در بازداشت باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top