تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/06/19 - 20:10
کد خبر: 141760

جزئیات حمله تروریست‌ها به یک پاسگاه مرزی

خبرنامه دانشجویان ایران: مسئول روابط عمومی کل سپاه در رابطه با حمله جیش‌ العدل به یکی از پاسگاه‌های مرزی کشورمان در سراوان گفت: سپاه دیروز بیانیه‌ی رسمی در این ارتباط صادر کرده است و اخبار تکمیلی را تا فردا اعلام می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، سردار رمضان شریف در حاشیه‌ی مراسم ختم پدر حجت‌الاسلام و المسلمین مصلحی با اشاره به بیانیه رسمی که از سوی جیش العدل اعلام شده است، گفت: آنها مدعی هستند که دو تانک را منهدم کردند و 10نفر را به شهادت رساندند.اما نکته‌ی مهم این است که آنها بعد از کشته شدن یکی از سران‌شان به دلیل اختلافات داخلی به دنبال ابراز وجود در عرصه افکار عمومی بودند و چون یکی دو بار در منطقه سراوان توانسته بودند عرض اندام کنند، تصورشان این بود که این بار هم می‌توانند این اقدام را انجام دهند.

وی افزود: با هوشیاری تیم مستقر سپاه در منطقه و بسیجی‌های محلی استان اقدامات خوبی انجام شد و بعد از درگیری و شلیک‌های مفصل طرفین یکی از پاسداران ما شهید و دو بسیجی‌مان زخمی شدند. البته آنها نیز تلفات قابل توجهی داشتند.

رمضان شریف با اشاره به اینکه نیروهای جیش‌العدل بعد از حمله به پاسگاهی در سراوان به خاک پاکستان فرار کردند، افزود:‌گزارش‌ها حاکی است که تعدادی از جنازه‌هایشان را برده‌اند و برخی از تجهیزات‌شان نیز باقی مانده است.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به این که در رابطه با پیگیری مساله از هیچ کمکی به پاکستان دریغ نخواهیم کرد، افزود: در مرزبانی دو کشور بین ایران و پاکستان به توافقاتی رسیده‌ایم و تا شعاعی مشخص می‌توانیم وارد عمل شویم اما بعد از آن با هماهنگی باید اقدام شود و به طور کلی سیاست همکاری پاکستان با جمهوری اسلامی ایران در مسائل مرزی خوب است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
علیه نتانیاهو شکایت می‌کنم
تشریح بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ
بارش پاییزی و کاهش دمای گسترده در راه است
تولید دارو در تهران زیر سایه نوسانات ارز
ممنوعیت پروازهای ایران مصداق قلدری آمریکاست
«تورم صفر» برای ۶ ماه آینده اقلام اساسی در تهران اجرا می‌شود
کاروان ایران با کوراش دوباره طلایی شد
هزینه اجاره سوپرنفتکش‌ها ۱۲ برابر شد/ گازوئیل اروپا به رکورد تاریخی ۲.۲۳ یورو رسید
اگر امنیت ما تامین نشود، هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
بسیج دانشجویی اجازه انحراف اعتراضات مسالمت آمیز را نمی‌دهد!
سبقت زنان در میدان دلیری؛ تغییر در تصویر اجتماعی زن ایرانی
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top