تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/07/07 - 02:12
کد خبر: 564768

دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز

دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز

ستاد مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) با بیان دروغی بزرگ و باورنکردنی به منظور تأثیرگذاری هرچند حداقلی بر افکار عمومی آمریکایی‌ها ادعا کرد که تنگه هرمز باز است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری الجزیره، ستاد مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) امروز دوشنبه با بیان دروغی بزرگ و باور نکردنی به منظور تأثیرگذاری هرچند حداقلی بر افکار عمومی آمریکایی ها که از افزایش شدید قیمت ها در کشورشان به دلیل تبعات ناشی از تجاوز پرهزینه ترامپ به ایران به شدت عصبانی هستند، ادعا کرد که تنگه راهبردی هرمز بسته است.

ستاد مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) که در آستانه انتخابات میان دوره ای کنگره این کشور شکست هم حزبی های جمهوریخواه خود را حتمی می داند، کوشید بخشی از شکست های دولت کشورش علیرغم صرف هزینه ده ها میلیارد دلاری در تجاوز علیه تهران را اینگونه توجیه کند: یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز اعلام کرد که ایران از طریق «نیروی دریایی» خود، کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار دارد. این ادعا نادرست است. ایران نیروی دریایی ندارد، زیرا نیروهای آمریکایی آن را غرق کردند. همچنین ایران کنترلی بر تنگه هرمز ندارد؛ گواه این امر، عبور آزادانه هزاران کشتی و بیش از یک میلیارد بشکه نفت از این تنگه تنها در چند ماه گذشته است!

ادعای واهی تروریست های سنتکام در حالی مطرح می شود که رئیس جمهور فرانسه اخیرا با اذعان به بسته بودن تنگه هرمز بر خلاف ادعای دولت ترامپ، خواستار دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک برای بازگشایی آن شده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
قلعه‌نویی: بازی متفاوتی برابر روسیه انجام می‌دهیم/ دنبال نتیجه نیستیم
طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم
عبور ۱۹۸ کشتی از تنگه باب المندب طی ۵ روز
آغاز ثبت نام آزمون پروانه کارشناسی رسمی دادگستری مرکز وکلای قوه قضائیه
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ساترا عضو رسمی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا شد
خبرگزاری رسمی عراق: پروازها میان نجف و ایران ازسرگرفته شد
سایپا صدرنشین ماند
نامه رهبر شهید انقلاب به فرزندشان سیدمصطفی در هنگام حضور وی در جبهه‌ها
دیدار عراقچی با وزیر امور خارجه مالی در نیویورک
ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد
دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با وزیر امور خارجه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top