تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/07/06 - 10:34
کد خبر: 143355

«رسایی» مجلس را به نشانه اعتراض ترک کرد

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده مردم تهران در مجلس پس از قطع میکروفن وی توسط نایب‌رئیس مجلس، جلسه علنی پارلمان را ترک کرد.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان در تذکری خطاب به حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب‌رئیس اول مجلس که در غیاب علی لاریجانی ریاست صحن علنی را برعهده داشت، گفت: ای کاش امروز آقای لاریجانی رئیس جلسه بودند؛ از سکوت شما تعجب کردم و از آقای لاریجانی تشکر می‌کنم که دیروز موضع‌گیری محکم و خوبی در برابر توهین‌های نخست‌وزیر بی‌ادب انگلیس کردند.

وی بر همین اساس خطاب به ابوترابی‌فرد تصریح کرد: اگر امروز آقای لاریجانی اینجا بود به دلیل مواضع خوبشان خصوصاً در مواضع سیاست خارجی، در این باره صحبت می‌کردند اما چرا حضرتعالی سکوت کردید.

این نماینده مردم تهران  ادامه داد: رئیس جلسه باید به نمایندگی از مجلس صحبت کند؛ متاسفانه در پرتو سیاست‌های غلط خارجی پس از 35 سال، رئیس جمهور محترم کشورمان در سفر به نیویورک به ملاقات نخست‌وزیر انگلیس رفت. آنچه در این ملاقات گفته و شنیده شد، خبر نداریم و انشاءالله زمانی که رئیس‌جمهور برگشت اطلاع‌رسانی می‌کنند. اما کامرون چند ساعت پس از ملاقات با رئیس‌جمهور ما پشت تریبون مجمع عمومی سازمان ملل رفت و به ملت ایران، نظام اسلامی و همین دولتی که به او احترام کرده بود و به ملاقاتش رفته بود، توهین‌های مکرری کرد.

رسایی گفت: از آقای روحانی تشکر می‌کنم که با «اعوذ‌بالله من الشیطان رجیم» به سفر رفت.

در این لحظه حجت‌السلام ابوترابی‌فرد دیگر اجازه نطق را به حمید رسایی نداد و میکروفن وی را قطع کرد و گفت: همه ما صحبت‌های شما را شنیدیم اما در این لحظه حمید رسایی که خواهان بیان ادامه سخنانش بود با صدای بلند صحبت‌های خود را ادامه می‌داد که حجـت‌الاسلام ابوترابی‌فرد در واکنش به فریاد‌های رسایی گفت: اینجا جای  عربده‌کشی نیست.

وی برهمین اساس ما برای شما احترام قائلیم اما نباید اینگونه در صحن علنی داد بزنید؛ تذکر شما مربوط به دستور جلسه نیست اما چون درباره بحث نخست‌وزیر انگلیس بود، به آن گوش کردیم.

در این لحظه حمید رسایی با ترک جلسه علنی مجلس گفت: جایی که به من می‌گویند عربده‌کش من نمی‌مانم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
محمد علی
1393/07/06 - 19:58

وقتی که نماینده به نماینده توهین میکند تکلیف بقیه معلوم است اگر مجلس قوی نباشد قادر به نظارت بر دو قوه دیگر نیست و همه گرفتاری های مملکت در بعد از انقلاب همین عدم نظارت دقیق مجلس است.
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top