تاریخ انتشار: جمعه 1393/07/18 - 11:14
کد خبر: 144402

گزارش AFC از چهار قدرت برتر فوتبال آسیا

خبرنامه دانشجویان ایران: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی نوشت که ایران نمی‌تواند با بازی دفاعی در آسیا موفق شود.

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به بررسی چهار قدرت برتر فوتبال آسیا پرداخت و نوشت: در حالی که رقابت‌های قهرمانی آسیا بیش از 6 ماه پس از جام‌جهانی برگزار خواهد شد، رابطه بسیار کمی بین دو رقابت وجود خواهد داشت. بازیکنان حرفه‌ای وقت این را ندارند تا با چیزهایی که در گذشته اتفاق افتاده است، روبرو شوند و این کار را دوست ندارند. آنها هر هفته بازی می‌کنند و اغلبشان به این اتفاقات فکر نمی‌کنند. انگیزه بازیکنان همیشه بازی برای پرچم یا هواداران کشورشان نیست. وضعیت مربیان هم به همین صورت است. آنها باید بهترین بازیکنان را برای این مسابقات انتخاب کنند و این را از عملکرد بازیکنان برای تیم‌های باشگاهی‌شان می‌سنجند.

بدون شک رقابت‌های جام‌جهانی برای تیم‌های آسیایی ناامیدکننده بود؛ به خصوص برای ژاپن و کره. انتظارات از ژاپن بسیار بالا بود اما این تیم عملکرد خوبی نداشت. کره‌ای‌ها بی‌تجربه بودند و سفر خوبی را در برزیل تجربه نکردند اما بسیاری از بازیکنان جوان‌تر این تیم چیزهای زیادی یاد گرفتند و مسابقات جام‌جهانی برای این تیم سودمند بود.

عملکرد استرالیا واقعا خوب بود. آنها از حضور سرمربی و تعداد زیادی بازیکن جدید بهره می‌بردند. ایران و استرالیا واقعا در جام‌جهانی عالی کار کردند و می‌توان گفت عملکرد ایران شگفتی خوبی در این مسابقات بود.

با این حال نمی‌توانید بگویید که تیم ایران جوان است، هیچ کس انتظار این عملکرد را نداشت و آنها به کارلوس کی‌روش، مربی خود برای مسابقات آسیایی هم اعتماد کردند و بنابراین در صورتی که بتوانند به هماهنگی برسند و در استرالیا کمی متفاوت بازی کنند، بتوانند رقابت خوبی داشته باشند. آنها در آسیا نمی‌توانند فقط دفاع کنند و استراتژی آنها باید تغییر کند. آنها باید بیشتر حمله کنند و موقعیت‌های گلزنی بیشتری خلق کنند.

همان طور که در جام‌جهانی دیدیم، بازی‌ها یک بار دیگر تغییر کرد. اگر توپ را 70 یا 80 درصد زمان بازی کنترل کنید، هنوز نمی‌توانید پیروزی خود را تضمین کنید. تیم‌هایی که می‌توانند به سرعت ضدحمله بزنند و اکنون قوی هستند، کارشان را عالی انجام می‌دهند. نمونه‌های زیادی از این دست در برزیل وجود داشت و من مطمئنم که این مورد را بار دیگر در ژانویه و در رقابت‌های آسیایی خواهیم دید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top