تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/08/11 - 18:45
کد خبر: 146616

پذیرش دانشجو بدون آزمون در پیام‌نور کرمانشاه

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه از پذیرش دانشجو در این دانشگاه در دوره‌های بدون آزمون خبر داد.

به گزارش فارس از کرمانشاه، بهمن سعیدی‌پور عصر امروز در نشست خبری اظهار داشت: دانشگاه پیام‌نور کرمانشاه دارای 14 واحد در مراکز شهرستان‌های استان است.

وی با بیان اینکه تا پایان سال گذشته حدود 18 هزار نفر از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت: بیش از چهار هزار نفر از این فارغ‌التحصیلان نیز در مقطع تحصیلات تکمیلی قبول شده‌اند.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه از پذیرش دانشجو در دوره‌های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی در این دانشگاه خبر داد و گفت: از شنبه هفته جاری ثبت‌نام در دوره‌های مذکور شروع و تا شنبه آینده نیز ادامه دارد.

سعیدی‌پور خاطرنشان کرد: متقاضیان پس از مطالعه دفترچه راهنما در سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

وی از آزاد شدن نقل و انتقالات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه خبر داد و افزود: از این به بعد محدودیت‌های نقل و انتقالات برداشته شده و دانشجویان در هر واحدی که بخواهند می‌توانند ادامه تحصیل بدهند.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه بیان داشت: شهریه‌ها در دانشگاه پیام‌نور به‌طور میانگین به نسبت سایر دانشگاه‌های شهریه‌ای بین دوسوم تا نصف آن‌هاست.

به گفته سعیدی‌پور، از شهریور ماه امسال تغییر رشته دانشجویان این دانشگاه پس از پایان نیم‌سال اول در گروه آزمونی که شرکت کرده‌اند و با گذراندن 12 واحد و معدل 14 می‌توانند تغییر رشته دهند.

وی در خصوص پروژه‌های عمرانی در دست اقدام دانشگاه نیز گفت: در حال حاضر 6 پروژه در کل استان با میانگین رشد 35 درصد در دست اقدام هستند و در خوشبینانه‌ترین حالت در مهر ماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه اعتبارات در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها را از محل تسهیلات سفر مقام معظم رهبری به استان، کمک‌های استانداری و از محل اعتبارات دانشگاه عنوان کرد.

سعیدی‌پور با بیان اینکه تیم حاکم بر دانشگاه پیام‌نور بیش از نیمی از هزینه‌های مورد نیاز را تأمین اعتبار کرده است، ادامه داد: از نیمه دوم فروردین ماه امسال محوطه‌سازی مرکز کرمانشاه شروع شده و تنها آسفالت‌سازی آن باقی‌مانده است.
-

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top