تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/08/18 - 15:20
کد خبر: 147083

سرخط خبرهای دانشگاهی یکشنبه؛

از شرط گذاری برای تغییر روسای دانشگاه‌ها تا جذب دانشجوی مرزی توسط دانشگاه آزاد!

از شرط گذاری برای تغییر روسای دانشگاه‌ها تا جذب دانشجوی مرزی توسط دانشگاه آزاد!

گفتنی است دفترچه راهنمایی انتخاب رشته این پذیرش از فردا دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می‌شود و کلیه متقاضایان می‌توانند در این مهلت به سایت سازمان مراجعه و پس از مطالعه دقیق در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: بعد از پایان یافتن دهه اول محرم و خروج دانشگاه‌ها از حالت نیمه تعطیل اما اخبار صنفی و آموزشی حول محور دانشگاه در نوع جالب توجه است؛ از آغاز ثبت نام در پذیرش بدون آزمون کاردانی نظام جدید تا اعلام وظایف جدید هیأت امنای دانشگاهها، سر خط خبرهای مرتبط با فضای دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار صنفی- آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی دوره های کاردانی نظام جدید سال 93 موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی که بر اساس ضوابط پذیرش در آنها بر اساس سوابق تحصیلی (معدل دیپلم) صورت می گیرد، از فردا آغاز می‌شود.

گفتنی است دفترچه راهنمایی انتخاب رشته این پذیرش از فردا دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می‌شود و کلیه متقاضایان می‌توانند در این مهلت به سایت سازمان مراجعه و پس از مطالعه دقیق در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور،وظایف جدید هیأت امنای دانشگاهها را اعلام کرد

تغییر روسای دانشگاهها با نظر هیأت امنا انجام شود

این سیاستهای اجرایی مربوط به اقدام ملی 2 از راهبرد کلان 6 نقشه جامع بوده و نگاه ستاد برای تصویب این سیاستهای اجرایی آن است که دانشگاهها متعلق به کل نظام هستند و برای سه قوه نیرو تربیت می کنند و اداراتِ ذیل یک وزارتخانه نیستند.

در مصوبه جدید، هیأتهای امنا نظارت راهبردی و نقش سیاستگذاری را برای دانشگاهها دارند و حتی بر نحوه مدیریت روسا نظارت دارند.

ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، سیاستهای 15 گانه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای هیأت امنای دانشگاههای کشوررا تصویب کرد که در ادامه می‌بینید.

عضویت بلند مدت، انتخاب اعضای توانمند،  انتخاب اعضا با مشارکت اساتید، انتخاب اعضای با سوابق علمی، نحوه تأیید صلاحیت،  وحدت رویه،  افزایش اختیارات،  نحوه مدیریت،  وظایف و اختیارات، انتخاب نایب رئیس هیأت امنا، نحوه ابلاغ مصوبات،  نظر هیأت امنا در تغییر رئیس دانشگاه، گزارش عملکرد،  استقلال نسبی،  پاسخگویی در برابر مراجع قانونی.

برگزاری بیستمین المپیاد دانشجویی در 17 رشته

بیستمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور همزمان با برگزاری امتحانات آزمون کارشناسی ارشد سال 94 در 17 مجموعه امتحانی برگزار می شود.

اولین مرحله آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشته های زبان و ادبیات فارسی (کد 1101)، مجموعه علوم اقتصادی (کد 1105)، مجموعه الهیات و معارف اسلامی 1 (کد 1111 )، مجموعه علوم تربیتی 1 (کد 1117 )، مجموعه حقوق (کد 1126)، مجموعه شیمی (کد 1203)، مجموعه فیزیک (کد 1204)، مجموعه زیست شناسی (کدهای 1206،1213 و 1214)، مجموعه آمار (کد 1207)، مجموعه ریاضی (کد 1208)، مجموعه مهندسی برق (کد 1251)، مهندسی شیمی (کد 1257)، مجموعه مهندسی عمران (کد 1264)، مجموعه مهندسی مکانیک (کد 1267)، مجموعه مهندسی کامپیوتر (کد 1277)، مجموعه مهندسی کشاورزی - زراعت و اصلاح نباتات (کد 1303) و طراحی صنعتی (کد 1362) برگزار می شود.

آیین نامه مناطق آموزشی 10 گانه تصویب شد

دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم، جلسه ای با مسئولان مناطق آموزشی برگزار کرد، آیین نامه تشکیل مناطق آموزشی و شرح وظایف آنان که مبتنی بر بررسی و ارائه نقطه نظرات مشاوره ای در خصوص نیازهای آموزشی مناطق ده گانه است، مورد بحث واقع شد.

در این جلسه نهایتا آیین نامه مناطق آموزشی به تصویب رسید و بر اساس آیین نامه جدید، مناطق آموزشی ماهانه یک جلسه برگزار می کنند، سپس مجموعه نقطه نظرات جمع آوری می شود تا هر شش ماه یک بار با وزارتخانه در میان بگذارند.

دانشگاه آزاد از استان‌های مرزی دانشجو جذب می‌کند!

میرزاده در جلسه نمایندگان تام الاختیار دانشگاه آزاد با اشاره به ثبت تقاضای بیش از 9هزار نفر برای همکاری با دانشگاه آزاداسلامی به عنوان عضو هیات علمی، گفت: پرونده این افراد پس از بررسی به واحدهامعرفی می شود، واحدها نیز پس از بررسی و انجام مصاحبه های علمی می توانند با آنها قرارداد پیمانی منعقد کنند تا روند جذب آنها تکمیل شود.

وی همچنین گفته است: جذب دانشجو از استان های مرزی یکی دیگر از اقداماتی است که هیات های امنای استانی می توانند برای آن برنامه ریزی کنند.

کم و کیف تسهیلات رفاهی دانشجویان نابینا

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم  تحقیقات و فناوری در راستای ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان نابینا و کم بینا شاغل به تحصیل در مراکزآموزش عالی و دسترسی آنان به فناوری اطلاعات و ارتباطات پیرو بخش نامه‌ای به دانشگاه‌ها ابلاغ کرده بود، خواست تا دانشگاه ها آمار دانشجویان نابینا و کم بینا مشغول به تحصیل و همچنین تجهیزات مورد نیاز فردی و گروهی این قبیل دانشجویان را برای تکمیل بانک اطلاعاتی این دانشجویان تا 20 آبان به صندوق رفاه اعلام کنند.

خاطرنشان می‌شود در سال های گذشته، دانشجویان نابینا و کم بینا شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی می توانستند از انواع تسهیلات صندوق رفاه وزارت علوم از جمله وام خرید لوازم کمک آموزش فردی، تمام تسهیلات دانشجویان شهریه پرداز شامل وامهای شهریه، دانش هسته ای، عمره و زیارت عتبات عالیات، بیمه دانش، تمام تسهیلات دانشجویان روزانه ویژه دانشجویان نابینا و کم بینای شاغل به تحصیل در دوره روزانه شامل وام تحصیل، مسکن، ضروری، ضروری مبتکر، حوادث غیرمترقبه، قهرمان ورزشی، استعداد درخشان(تحصیلی و ضروری دانشجویان ممتاز و نمونه)، ودیعه مسکن متاهلی، تغذیه، حج عمره و زیارت عتبات عالیات، موارد خاص، بیمه پایه(خدمات درمانی)، بیمه دانش(تکمیلی درمان)، دانش هسته ای، ازدواج دانشجویان دکتری، مسکن نخبگان (ویژه نخبگان تحت پوشش نخبگان) و ودیعه مسکن دانشجویان متاهل غیرایرانی استفاده کنند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top