تاریخ انتشار: شنبه 1393/08/24 - 11:44
کد خبر: 147553

تجهیز ناوشکن جماران به رادار پیشرفته

خبرنامه دانشجویان ایران: ناوشکن جماران به یک رادار جدید به نام عصر که پیشتر در سال ۹۲ رونمایی شده بود، تجهیز خواهد شد.

به گزارش تسنیم امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به پایان فرآیند تکمیل تجهیزات زیردریایی فاتح گفت: این زیردریایی یک زیردریایی مهم برای نیروی دریایی تلقی شده و به امید خدا در ایام 7 آذر ماه سال جاری رونمایی و تحویل نداجا خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به آخرین وضعیت به‌روزرسانی تجهیزات ناوشکن جماران نیز گفت: ناوشکن جماران در قالب پروژه موج 1 ساخته شده است و بعد از این پروژه، پروژه‌های موج 2 و 3 نیز هم‌اکنون در مراحل ساخت و تکمیل تجهیزات هستند و باید 2 پروژه به مراتب از پروژه نخست ما یعنی پروژه موج 1 یا همان ناوشکن جماران به روزتر باشند اما این دلیل نمی‌شود که وقتی پروژه‌های مدرن‌تری در حال ساخت است، پروژه‌های قبلی به روز رسانی تجهیزاتی نشوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: بر همین اساس پروژه‌های تجهیز ناوشکن جماران به تجهیزات جدید در حال انجام است که در این راستا "رادار آرایه فازی عصر" هم روی ناوشکن جماران نصب خواهد شد.

دریادار سیاری اضافه کرد: پس از پایان مراحل نصب این رادار روی ناوشکن، این رادار رونمایی خواهد شد.

رادار عصر اولین رادار سه‌بُعدی آرایه فازی ایران است که قادر است اهداف را تا شعاع 200 کیلومتری کشف کند.

از مهمترین ویژگی‌های این رادار، قابلیت کشف و رهگیری اهداف هوایی و سطحی،‌ توانایی رهگیری 100 هدف به‌صورت همزمان و مقابله با جنگ الکترونیک است.

این رادار که توسط متخصصان کشورمان و به‌صورت کاملاً بومی تولید شده است، پیشتر و در سال 92 رسماً رونمایی شده بود.

ناوشکن دماوند در دریای خزر؛ رادار عصر در قسمت فوقانی برجک ناوشکن دیده می‌شود

گفتنی است، پیشتر در مراسم تست سامانه‌های ناوشکن دماوند در 25 تیرماه سال جاری، مشخص شد که این ناوشکن نیز به رادار عصر مجهز شده است. ناوشکن دماوند، همان پروژه موج 2 یا جماران 2 است که قرار است در آینده رونمایی و تحویل ناوگان نیروی دریایی ارتش در دریای خزر شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
عراقچی: ترجیح جنگ بر دیپلماسی به شکست دیگری برای آمریکا می‌انجامد
ما روی اهداف‌مان با فناوری‌های جدید متمرکز هستیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ بار به یمن حمله کرد
واکنش حسین‌نژاد به نیمکت‌نشینی در روسیه
پیکر مطهر دو شهید تازه تفحص‌شده در معراج شهدا بدرقه می‌شود
قطع کابل‌های اینترنت جهانی توسط ایران چه بحرانی ایجاد خواهد کرد؟
امکان ثبت‌نام شهروندان در دوره‌های آموزش کمک‌های اولیه اورژانس تهران
تمدید یک روزه مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
امکان قفل کردن محتوا در «چت‌جی‌پی‌تی» فراهم شد
مرز چذابه تا اطلاع ثانوی مسدود شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top