تاریخ انتشار: 03 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1482

احتمال انحلال حزب مشارکت قوت گرفت

در جریان برگزاری چهارمین دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده کودتای مخملی که صبح امروز در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار شده است ، سعید حجاریان و سعید شریعتی از اعضای شورای مرکزی حزب مشارکت ایران اسلامی رسما کناره‌گیری خود را از حزب متبوع خود اعلام کردند.

خبرنامه دانشجویان ایران:در پی کناره گیری رسمی سعید حجاریان و سعید شریعتی از حزب مشارکت و همچنین درخواست دادستان عمومی تهران و انقلاب از دادگاه برای برخورد قانونی با این حزب،‌ احتمال انحلال آن قوت گرفته است.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، در جریان برگزاری چهارمین دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده کودتای مخملی که صبح امروز در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار شده است ، سعید حجاریان و سعید شریعتی از اعضای شورای مرکزی حزب مشارکت ایران اسلامی رسما کناره‌گیری خود را از حزب متبوع خود اعلام کردند.سعید مرتضوی دادستان عمومی تهران و انقلاب در کیفرخواست تنظیمی علیه متهمان دادگاه امروز با ارائه مستندات و دلایل قانونی و اشاره به محتوای بیانیه‌‌های حزب مشارکت ایران اسلامی خواستار انحلال این حزب شد. درمتن کیفرخواست آمده است: فلذا از دادگاه محترم استدعا دارم برای انحلال این تشکل تنش آفرین و مخل امنیت کشور اقدام لازم مبذول گردد. همچنین از کمیسیون ماده 10 قانون فعالیت احزاب مصوب سال 1360 درخواست می‌گردد با عنایت به ارتکاب موارد مصرحه در ماده 16 قانون صدرالذکر، مطابق بند 4 ماده 17 قانون مزبور عمل نمایند.

برپایه این گزارش کمسیون ماده 10 احزاب در جلسه اخیر خود به حزب مشارکت ایران اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به دلیل ارتکاب مواردی خلاف قوانین موجود اخطار کتبی داده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
المشاط: معادله جدید در برابر ریاض، تشدید تنش در برابر تشدید تنش است
قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
گزارش‌هایی درباره توقف عراقچی در دوحه
رشیدیان: رایزنی‌ها برای سفرهای عمره از نیمه مهر آغاز می‌شود
عراقچی به نیویورک رفت
الزیدی: عراق با چالش‌های اقتصادی مواجه است
کاظمی: مدارس غیردولتی را حذف می‌کنیم
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top