تاریخ انتشار: 03 شهریور 1388 - 00:00:00
کد خبر: 1497

توصیه فدراسیون فوتبال به باشگاه ها برای دادن سکه طلا به داوران

فدراسیون فوتبال نامه‌ای به هیات‌های استان‌ها و باشگاه‌های لیگ برتری ارسال کرده است. در این نامه به باشگاه‌ها توصیه شده در روز 10 شهریور به داوران لوح تقدیر و هدایایی ارزنده اهدا کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران:فدراسیون فوتبال با ارسال نامه‌ای به باشگاه‌های لیگ برتری به آنها توصیه کرد به داوران هدیه دهند.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، فدراسیون فوتبال نامه‌ای به هیات‌های استان‌ها و باشگاه‌های لیگ برتری ارسال کرده است. در این نامه به باشگاه‌ها توصیه شده در روز 10 شهریور به داوران لوح تقدیر و هدایایی ارزنده اهدا کنند.

این نامه حتی نوع هدیه را هم مشخص کرده و از باشگاه‌ها خواسته شده حداقل یک سکه بهار آزادی به داوران و پیشکسوتان داوری در این روز یا یکی از روزهای نزدیک به این روز از سوی باشگاه‌ها هدیه شود.

طبق اعلام فدراسیون فوتبال روز 10 شهریور از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا روز داور نامگذاری شده و از باشگاه‌ها خواسته شده به نحو مطلوب در این روز از داوران قدردانی شود. ضمن این که فیلم و عکس هم از این مراسم تهیه شود تا این فیلم ها برای کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شود زیرا AFC سال 2009 را سال داوران نامگذاری کرده است.

فدراسیون همچنین از هیات‌های فوتبال هم خواسته برای داوران ضیافت افطاری برگزار کنند.

مدیر یکی از باشگاه‌‌ها که نمی‌خواست نامش فاش شود به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: این نامه مجوز رسمی برای تطمیع داوران است و با این شرایط راه مفسده در فوتبال باز می‌شود و این که برخی از باشگا‌ه‌ها با رویی باز از این دستورالعمل استقبال ‌می‌کنند و تلاش خواهند کرد با اهدای چند سکه طلا به داوران دل آنها را به دست آورند. آن هم در زمانی این بحث مطرح شده که همزمان با بحث افزایش دستمزد داوران است. با توجه به این که هیات‌های فوتبال بودجه کافی برای این کار ندارند قرار است هزینه این مراسم را باشگاه‌ها به هیات‌های استان‌ها پرداخت کنند و به همین دلیل هم رونوشت این نامه را برای باشگاه‌‌ها ارسال کرده‌اند.

گفتنی است داوران لیگ برتر نسبت به دستمزدهای خود اعتراض دارند و حتی تهدید به کناره گیری کرده‌اند اما امروز دستمزد داوران 50 درصد افزایش پیدا کرد و هر داور وسط برای قضاوت یک دیدار لیگ برتری 300 هزار تومان دستمزد خواهد گرفت. حقوق کمک داوران نیز به 200 هزار تومان افزایش یافت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کندوان و آزادراه تهران - شمال یک‌طرفه شد
ترامپ به دنبال توافق با ایران است
اصرار سپاهان برای جذب مدافع پرسپولیس
منافقین دهه شصت در لباس پهلوی
فرار ترامپ با کامیون حمل غذا!
۹ درصد ظرفیت پالایش جهان خارج از مدار؛ / اقتصاد جهانی در انتظار شوک فرآورده‌ها
ماجرای آزمون بهداشت‌کاران دهان و دندان و چرخه ابطال مصوبات و قوانین ماجرای آزمون بهداشت‌کاران دهان و دندان و چرخه ابطال مصوبات و قوانین
چین پشت دروازه هرمز؛ فرصتی که نباید به تهدید تبدیل شود
رقم فسخ قرارداد باورنکردنی رضاییان با استقلال
توضیح قوه قضائیه درمورد انتشار تصویر متهم خانم با چادر
موشک فاکتوری ایران رونمایی شد
تنگه هرمز را به صورت کامل مینروبی کردیم
آغاز ثبت‌ نام مسکن استیجاری تهران از شهریور ماه
ایوب آقاخانی دبیر چهل‌ و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شد
انتقاد وزیر ارتباطات از دوگانه‌سازی میان اینترنت و شبکه ملی اطلاعات
آمریکا اعتیاد به تحریم را جایگزین سیاست و عقلانیت کرد
جزئیات قرارداد و پاداش میلیاردی قلعه‌نویی در تیم ملی فوتبال
من هم درخواست غرامت از ایران دارم!
دولت با تمام ظرفیت همراه و پشتیبان میدان است
مدیریت تنگه هرمز در قانون شهید تنگسیری
ورزشگاه جدید تهران کجاست؟
اولین دوره مسابقات ملی مشاعره دانشجویی برگزار شد
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top