تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/09/25 - 15:03
کد خبر: 150962

آیا گروگانگیر سیدنی یک شیخ ایرانی است!؟

خبرنامه دانشجویان ایران: «شیخ هارون» نامی است که پس از یک گروگانگیری در سیدنی  استرالیا سر زبان رسانه‎های غربی افتاده، شخصی که ادعا می‎‎شود گروگانگیر اصلی است، کشته شده است، ایرانی‎الاصل است و با ابوبکر البغدادی در بیعت بوده است. اما در حالی که هیچ تصویری از جنازه او در رسانه‎ها منتشر نشده، رسانه‎های غربی بصورت گسترده  و بلافاصله، تصاویر شخصی بنام محمد حسین منطقی بروجردی را با لباس روحانیت در استرالیا منتشر کرده و مدعی شده‎اند که این شخص همان شیخ هارون گروگانگیر ادعایی است.

به گزارش رجانیوز، برای کارشناسان رسانه، کنار هم قرار گرفتن نمادهایی چون نام ایران، شخصی با لباس روحانیت، گروگانگیری و داعش، در بازنمایی ماجرای سیدنی استرالیا تنها می‎تواند یک معنا داشته باشد و آن هم یک طراحی رسانه‎ای برای مخدوش کردن چهره ایران در میان افکار عمومی جهان است.

اما واقعیت ماجرا چیست و شخصی که تصاویرش با لباس روحانیت منتشر شده است کیست!؟

هر چند تا کنون تصویری از جسد کشته شده شخص گروگانگیر منتشر نشده، اما شختصی که بنا بر ادعای رسانه‎های غربی با نام « محمد حسین منطقی بروجردی » عامل این گروگانگیری معرفی کرده‎اند، یک کلاهبردار فراری است که سال 1374 و پس از کلاهبرداری در شرکت هواپیمایی خود، از ایران گریخته و با ادعاهای سیاسی، توانسته است پناهندگی سیاسی کشور استرالیا را جلب کند.

اما منطقی که اساسا هیچ گونه سابقه حوزوی در کارنامه خود نداشته است، پس از حضور در استرالیا با پوشیدن لباس روحانیت، به تبلیغ خود و افکار خاصش پرداخته و علاوه بر اعلام ضدیت با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، حتی علیه مذهب تشیع هم به تبلیغ پرداخته و در نهایت با انتخاب نام شیخ هارون برای خود اعلام کرد که «قبلا رافضی (تعبیر تکفیریون برای نام بردن از مذهب تشیع) بودم و اکنون ملسمان شده‎ام.»

این در حالی است که پس از فرار این کلاهبردار به کشور استرالیا، پلیس بین‎الملل ایران درخواست جلب او را به اینترپل و کشور استرالیا ابلاغ کرده بود که البته طبق معمول و رویه مشابه این دولت‎ها به دلیل حمایت سیاسی دولت استرالیا از منطقی، وی به کشور ایران تحویل داده نشده است.

در همین زمینه فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: فردی به نام «منطقی» در سال 75 شرکت آژانس مسافرتی داشته و کلاهبرداری کرده و از ایران به مالزی و از آنجا به استرالیا رفت؛ ما مدارک را جمع کردیم و به پلیس استرالیا تحویل دادیم اما به جهت آنکه قرارداد استرداد مجرمین به استرالیا نداشتیم این کار را انجام ندادند.

سردار احمدی‎مقدم تصریح کرد:‌ امروز آنها بر اساس اطلاعاتی که ما در گذشته به آنها دادیم ادعا دارند که آن فرد گروگانگیر همان است. معلوم می‎شود که او را دستگیر کرده بودند و حالا اثر انگشتش را فرستاده‌اند. البته ما در بانک اطلاعاتی خود چنین نمونه‌ای نداشته‌ایم اما اعلام کردیم که برای تحقیق مشترک آماده‌ایم و می‌توانند دی‌ان‌ان او را هم بفرستند تا با خانواده این شخص چک کنیم که آیا گروگانگیر همان فرد ادعایی است یا نه.

سردار احمدی‌مقدم ادامه داد: این اتفاق نتیجه عدم همکاری در برخورد با مجرمین و کوتاه آمدن است که نتیجه‌اش همین می شود. آن آدم کلاهبردار بوده و برای کسب پناهندگی ادعای سیاسی بودن و روحانیت کرده و حتی اسمش را تغییر داده بود و با نام جعلی رفته بود اما ما اعلام آمادگی کرده‌ایم که در این زمینه کمک می‌کنیم. امروز که جرائم فرامرزی شد، اگر این کشورها نخواهند همکاری کنند چنین نتایجی را می‌توان پیش‌بینی کرد.

وی در پایان گفت:  به هر حال به نظر می‌رسد دست‌های دیگری در پشت پرده باشد و این درست شبیه به یک نمایشنامه است که نمی‌گوییم کار استرالیا است اما به هر حال غربی‌ها خواسته‌اند با این نمایش از زیر فشار کم‌کاری در مبارزه با تروریست خارج شوند و جمهوری اسلامی ایران را در آن دخیل کنند که مواضع ایران در این زمینه روشن است.
به نظر می‎رسد پناه دادن به مجرمینی که در خاک ایران تحت تعقیب بوده‎اند و با فرار از کشور با عنواین سیاسی پناهندگی کشورهای غربی را دریافت می‎کنند، این روزها دامن پناه دهندگان به آنها را گرفته باشد، وقتی که دولت‎های اروپایی گروه‎های تروریستی چون منافقین با سابقه 17 هزار ترور و افرادی مانند منطقی را به دلیل مقابله با نظام اسلامی پناه می‎دهند، باید روزی هم منتظر عواقب اینچنینی آن باشند، ماجرای که این روزها به گونه‎ای دیگر در ماجرای داعش نیز در جریان است.

به هر حال تلاش برای معرفی گروگانگیر به عنوان یک ایرانی روحانی، تلاشی است کاملا هدفمند تا کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم را از زیر بار روانی کم کاری در مبارزه با تررویسم برهاند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 کلیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز تصویب شد
سرلشکر محسن رضایی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شعام شد
روس اتم بازگرداندن متخصصان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده است
قرارداد جواد نکونام با تراکتور امضا شد
ترکیب استقلال برای فصل جدید مشخص شد
کریمی: بیرانوند سرباز نیست/ نکونام: تراکتور چالش شیرین مربیگری من است
دلیل جدایی رامین رضاییان از استقلال چه بود؟
ادعای وال‌ استریت ژورنال: ترامپ می‌خواهد به تقابل با ایران پایان دهد
اعلام مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین
رکوردشکنی قیمت طلا و ارز؛ سکه طرح جدید به ۱۸۶ میلیون تومان رسید
آملی‌ لاریجانی: ایران به هیچ قیمتی از تنگه هرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد
دستجردی: با یک شیب کاهشی مستمر در آمار تولد مواجهیم
جامعه روحانیت مبارز: هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
تصویب کلیات طرح تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی
پاسخ حاجی‌بابایی به تذکر رسایی
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
توضیح وزیر کشور درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها
«چگونه درباره هوش مصنوعی بیندیشیم»؛ راهنمایی برای روزگار سردرگمی
دینداری در عصر دیجیتال؛ چگونه ایمان را در فضای مجازی حفظ کنیم؟
بی‌توجهی اقتصاد ایران به زنان تحصیل کرده
خواهان قصاص علنی و بازگرداندن اقتدار حاکمیت هستیم
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top