تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 19:35
کد خبر: 563064

نیکزاد در پاسخ به نطق آقاتهرانی: برهنگی در برخی سفرها، مقصد را زیر سؤال می‌برد

نیکزاد در پاسخ به نطق آقاتهرانی: برهنگی در برخی سفرها، مقصد را زیر سؤال می‌برد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در خصوص موضوع قانون عفاف و حجاب و حاکم شدن برهنگی، وضعیت به‌گونه‌ای است که ما اکنون در برخی سفرها دچار تردید می‌شویم که آیا مقصد پرواز همان‌جایی است که اعلام شده است یا خیر؛ چرا که با دیدن وضعیت ظاهری افراد شک می‌کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی مجازی امروز ( چهارشنبه 11 شهریور) مجلس، در نطق میان دستور خود با تبریک هفته وحدت گفت: به لطف الهی در جنگ سوم ترکیبی و نابرابر با تدبیر مقام ولایت که حضور مردمی آن بزرگوار را قدرتمندتر خواهد کرد، پیروز شدیم.

 وی در ادامه اظهار کرد: وقتی مردم به یاری امام (ره) می‌آیند، تکلیفمان تغییر می‌کند و حضور مردم که امام شهید وعده دادند مبعوث خواهند شد و مشکلات را حل خواهند کرد، باعث شده که امام عزیز با اقتدار بیشتری بایستند و الحمدلله بر طاغوت پیروز شویم. دقت پرتاب‌ موشکی فرزندان ما، امریکا و رژیم صهیونیستی را برای همیشه از پا انداخته است و این تحققِ "یدالله مع الجماعه" است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: همان‌طور که در نهج‌البلاغه آمده است، امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند: "لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود ناصر..."؛ اگر حضور و یاری مردم نبود، من خلافت را نمی‌پذیرفتم، لالقیت َ علی غاربها و ریسمانش را به گردنش می افکندم، بنابراین، بنده به امامِ حاضر تبریک می‌گویم که مردم الحمدلله حضور جدی در خیابان‌ها و میادین دارند.

آقاتهرانی با تاکید بر اینکه معیشت مردم را باید جدی‌تر بگیریم افزود: نکته دوم، بحث معیشت مردم را باید جدی‌تر بگیریم، معتقدم در برنامه‌هایی که تدوین می‌شود، باید به اولویت‌ها و فوریت‌های اول و دوم دقت شود تا معیشت مردم در رأس امور قرار بگیرد؛ هرچند اقداماتی شده، اما بهتر از این هم می‌تواند باشد که جای تأسف است اگر نباشد.

وی در ادامه تاکید کرد: نکته سوم، بحث فرهنگ و دیدگاه‌های امام شهید است، روزی ایشان در مورد شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، تهاجم فرهنگی و کودتای فرهنگی هشدار دادند.در حال حاضر موشک های فرهنگی دیده نمی شود اما موشک‌هایی که دشمن به ایران شلیک می‌کند، در نقاط مختلف، اثرات آن پیداست، نسبت به این موارد باید حساس بود.

وی در ادامه بیان کرد: امام شاهد، اخیراً در بیانیه‌ای بحث "فراراهبردی" را مطرح کردند؛ قبلا پیوست فرهنگی داشتیم، یعنی تمام راهبردها باید با این رویکرد تنظیم شود، ازهیئت رئیسه  مجلس و دوستان  انتظار دارم همت بیشتری داشته باشند و کمیسیون فرهنگی نیز پای کار بیاید تا بهتر پیش برویم.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه بحث وحدت با محوریت ولایت باشد گفت: نکته بعد بحث وحدت است؛ ارزشیابی وحدت باید با اصولی تنظیم شود که محوریت آن ولایت باشد و مدار آن با ولایت بسته شود، نه به این معنا که هر چه گفته شد بدون تحلیل پذیرفته شود این نفاق است، بلکه باید با ولایت‌مداری گره بخورد، در آینده دانشگاه‌ها فعال خواهند شد و من به جوانان تبریک می‌گویم که دوران وبیناری و مجازی به پایان رسیده و حضور در دانشگاه‌ها آغاز می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: اما توقع داریم شاهد برهنگی و آلودگی نباشیم، دانشگاه باید علمیت خود را نشان دهد؛ دانشجو و اساتید ما باید کار را بهتر جلو ببرند و این بعثت جدیدی در دانشگاه خواهد بود، مطالبات دانشجویان نیز، همچون مردم در خیابان، مطالبات جدی است.

آقاتهرانی در ادامه بیان کرد: نکته بعد این است که در دوران کرونا هم مجلس را تعطیل نکردیم، اما متأسفانه  حدود پنج ماه صحن مجلس تعطیل شده و به شکل وبیناری اداره شده است که پاسخگو نیست و مشکلات خاص خود را دارد،بنده با تک‌تک اعضای هیئت‌رئیسه صحبت کرده‌ام، البته با آقای رئیس هنوز صحبت نکرده‌ام؛ اما جناب آقای رئیس،واقعا مجلس را راه بیندازید مردم صحن مجلس را می‌بینند وقتی ما حضور نداریم و می‌پرسند چرا باید به ما رأی بدهند؟ وقتی مجلس تعطیل است، می‌گویند بود و نبودتان به چه دردی می‌خورد؟

وی افزود: این وضعیت، تشریفاتی است، از دوستان به‌ویژه جناب آقای قالیباف تقاضا دارم مجلس را فعال کنند؛ قانون مجلس هرگز صفر و صد نیست که یا کاملاً تعطیل و  یا کاملاً امن باشد.ان شاالله شنیده‌ام که دنبال راهکاری هستند تا به زودی فعالیت مجلس از سر گرفته شود.

آقا تهرانی بیان کرد: نکته بعدی درباره  ترامپ است که چند بار بحث "زن، زندگی، آزادی" را مطرح کرد، هدف، قبل از هر چیز نابودی فرهنگ ما است، در حال حاضر دیگر بحث فقط عفاف و حجاب نیست، بلکه بحث به سمت عریانی پیش رفته است، قانونی که ما نوشتیم برای پیشگیری بود، شنیدم جناب آقای پزشکیان چند وقت پیش وقتی فیلم‌های عریانی در شهر را دیدند، خیلی ناراحت شدند، بنده به ایشان می‌گویم شما پزشک هستید و می دانید پیشگیری بهتر است، این وضعیت قابل قبول نیست؛ قانونی که ما نوشتیم برای مقابله با عریانی و کشف حجاب است.

وی در ادامه بیان کرد: ما پیشگیری کردیم و بنده می‌دانم پیشگیری همیشه مقدم بر درمان است؛ وقتی جامعه به این سمت رفته، چگونه می‌خواهید آن را جمع کنید؟ این یک حرام شرعی و سیاسی است که امام شهید به ما گوشزد کردند. تقریباً یک سال از این قانون گذشته و از رئیس مجلس توقع دارم که آن را ابلاغ کنند؛ از شما نیز همین انتظار را دارم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس  خطاب به رئیس شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: گاهی اوقات به نام دبیر شعام، اتفاقاتی رخ می دهد؛ نخست تعطیلی صحن مجلس و دیگری بحث عفاف و حجاب است، شما مرد انقلابی و جنگی هستید و بنده واقعاً از بیانیه‌های اخیر شما در ارتباط با جنگ تشکر می‌کنم.

وی در ادامه بیان کرد: آقای رضایی در این زمینه بسیار خوب عمل کردند، اما می‌گویم در مباحث امنیت فرهنگی، حداقل برای  کمیسیون فرهنگی مجلس نیز ارزشی قائل شوید، دعوتی بکنید تا بنشینیم صحبت کنیم، به دلیل اینکه ما با آقای احمدیان درباره ابلاغ قانون عفاف و حجاب صحبت کردیم و متوجه شدیم ایشان اصلاً قانون را ندیده‌اند و می‌گویند سه ماه معلق بماند؛ بعد از آن هم تا اطلاع ثانوی وضعیت بلاتکلیف ماند، این گونه نمی توان کشور را اداره کرد، حاکمیت دست شماست؛ حاکمیت اسلامی است و باید دقیق در این مسیر حرکت کنیم. امیدوارم بهتر عمل کنیم.

 آقا تهرانی در ادامه ضمن تشکر از صدا و سیما بیان کرد: نکته اول اینکه از صداوسیما متشکریم، برخی مسئولین از صداوسیما انتقاد می‌کنند؛ انتقاد جا دارد، اما نباید تخریب کرد؛ اولین جایی که دشمن در جنگ زد، صدا و سیما بود به دلیل اینکه رسانه ملی بود.

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس، در پاسخ به نطق این نماینده گفت: بنده به رسم حقیقت و به رسم شهادت عرض می‌کنم؛ بنده نامه‌ای را که جناب آقای احمدیان نوشته بودند، دیدم، در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ ایشان قید کردند که این قانون به مدت سه ماه ابلاغ نشود. حتی در نماز عید فطر، در زمان امام شهید در کنار ایشان  نشسته بودم، پس از اتمام نماز از ایشان خواهش کردم که صحبتی داشته باشیم، در آنجا تأکید کردیم که شما باید این موضوع را ابلاغ کنید تا رئیس مجلس بتواند آن را ابلاغ نماید؛ چرا که وقتی قانون ابلاغ شود، دولت دیگر نمی‌تواند از اجرای آن سر باز زند، در حال حاضر که برخی می‌گویند قانون اجرا نمی‌شود، به این دلیل است که ابلاغ نشده است.

نایب رئیس مجلس گفت: بنابراین، ما تنها دو دیوار با آن‌سوی صحن فاصله داریم، دیروز در محضر مردم بزرگوار شهرستان بابل نیز همین نکته را متذکر شدم، لذا وقتی ما تنها دو دیوار با صحن فاصله داریم، یعنی همان‌جایی که آرم «الله» و آن سنگ سبزِ نماد مجلس قرار دارد و مردم مجلس را با این نماد می شناسند، ما هم از فرمانده و برادر بزرگوارمان، جناب آقای دکتر محسن رضایی، انتظار داریم که این دو مقوله را تعیین تکلیف کنند.

نیکزاد در ادامه با بیان اینکه ما در جلسات هیئت‌رئیسه این موضوع را مطرح می‌کنیم افزود: دوستان حتی در جلسات دولت که دو نوبت تشکیل شد، در حال حاضر هم در پاستور تشکیل نمی‌شود و در تلویزیون هم نشان داده می‌شود، آن گوشه آرشیو مشخص است، ما از روز اول در مجلس حضور داشتیم، در دوران موشک‌باران در مجلس بودیم،پس چه تفاوتی دارد دو دیوار آن طرف باشیم، اما در خصوص موضوع قانون عفاف و حجاب و حاکم شدن برهنگی، وضعیت به‌گونه‌ای است که ما اکنون در برخی سفرها دچار تردید می‌شویم که آیا مقصد پرواز همان‌جایی است که اعلام شده است یا خیر؛ چرا که با دیدن وضعیت ظاهری افراد شک می‌کنیم و پس از تحقیق، متأسفانه به حقیقت پی می‌بریم و متاثر می شویم.

نایب رئیس مجلس در ادامه بیان کرد: عرض بنده این است که از این تریبون خواهش کنم این دو موضوع را تعیین تکلیف کنند؛ اگر قرار بر ابلاغ است، ابلاغ صورت بپذیرد تا هر دو موضوع پیش برود، بنده احترام ویژه‌ای برای آقای آقاتهرانی قائل هستم؛ ایشان از زمان دولت نهم که درس اخلاق می‌دادند، مورد احترام بوده‌اند، اما خواستم واقعیت‌ها را بیان کنم، ما همواره این بحث را مطرح می‌کنیم که این موضوع در سطحی بالاتر از این‌ها؛ یعنی پایین‌تر از جایگاه رهبری و بالاتر از سطح قوا، فعلاً موضوع متوقف مانده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چهار مدال کاروان ایران در دومین روز از بازی‌های جهانی عشایر
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
بررسی تحولات جنگ در دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع
مجروح شدن یک هنرمند در جریان حمله دشمن به سیریک
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
بیم رژیم صهیونیستی از حمله غافلگیرکننده ایران
مخبر: جنایات ترامپ، مجامع بین‌المللی را کاملاً بی خاصیت کرده است
بازیکنان جامانده راهی تیم ملی جوانان شدند
نیکزاد در پاسخ به نطق آقاتهرانی: برهنگی در برخی سفرها، مقصد را زیر سؤال می‌برد
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
پرچمدار طلایی شد/ اولین طلای کاروان ایران در بازی‌های جهانی عشایری
کدام کشورها بیشتر درگیر هموروئید هستند؟ نگاهی به آمار جهانی این بیماری
مقایسه گیربکس حلزونی چینی و ایرانی
مانل پت؛ از تجربه ۸ ساله فروش حضوری تا یک پت شاپ آنلاین برای سراسر ایران
از زمین خام تا ویلای قابل اجرا؛ ۷ تصمیم قبل از شروع پروژه
زنان؛ سنگرآرام‌بخش خانواده در طوفان جنگ
مشاوران ترامپ نگران شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای هستند
امضای تفاهمنامه امنیت سایبری اسلام آباد با ریاض
تداوم افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی
کنترل تنگه هرمز؛ کلید تصاحب بازار ۵۰ میلیارد دلاری بانکرینگ در قشم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top