تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/09/30 - 17:18
کد خبر: 151446

الکویت دیگر قوچان‌نژاد را نمی‌خواهد

خبرنامه دانشجویان ایران: باشگاه الکویت در نظر دارد تا پس از نمایش ضعیف رضا قوچان نژاد در این تیم برای او جانشینی شایسته انتخاب کند. جانشین گوچی قرار است از لیگ عربستان آید و مهاجم برزیلی الشباب است.

باشگاه الکویت در نظر دارد تا پس از نمایش ضعیف رضا قوچان نژاد در این تیم برای او جانشینی شایسته انتخاب کند. جانشین گوچی قرار است از لیگ عربستان آید و مهاجم برزیلی الشباب است.

به گزارش ایسنا، رضا قوچان نژاد مهاجم ایرانی الکویت در فصل جابجایی تابستانی به این تیم کویتی پیوست. او در ابتدا بازیهای خوبی را برای این تیم به نمایش گذاشت و با زدن چهار گل در یک دیدار ثابت کرد که خرید خوبی برای این تیم بوده است.

قوچان نژاد با زدن 8 گل در صدر جدول بهترین گلزنان لیگ کویت قرار گرفت اما این مهاجم ایرانی در چند بازی نتوانست کلزنی کند و در حال حاضر در الکویت اصلا شرایط خوبی ندارد و در چند بازی است که نیمکت نشین شده است.

سایت عربی کوره خبر داد که باشگاه الکویت قصد دارد تا روجریو کونتینیو برزیلی را جایگزین رضا قوچان نژادی کند که این روزها شرایط خوبی در الکویت ندارد. این بازیکن برزیلی در الشباب عربستان بازی می کند و پیش از این هم سابقه حضور در الکویت را داشته است. باشگاه الشباب عربستان بعد از شکست تلخی که برابر النصر داشت بازیکنان خارجی خود را در لیست مازاد قرارداده است و همین باعث شده تا سران باشگاه الکویت به دنبال بازگرداندن کونتینیو باشند.

عادل علقه مدیر باشگاه الکویت در نظر دارد تا به عربستان سفر کند و با مسئولان باشگاه الشباب مذاکره کند. الکویت در نظر دارد سه بازیکن خارجی را جذب کند تا آنها را جایگزین رضا قوچان نژاد، باستوس و ماکلله کند که هیچ کدام از آنها انتظارات را برآورده نکرده است.

الکویت در فینال جام حذفی کویت نتوانست برابر العربی به پیروزی برسد. این تیم در لیگ کویت هم در جایگاه دوم است و این برای سران این باشگاه اصلا قابل قبول نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانهٔ
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top