تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/10/07 - 17:02
کد خبر: 152227

پاسخ نرگس آبیار به انتقادهای پوراحمد

خبرنامه دانشجویان ایران: نرگس آبیار کارگردان فیلم سینمایی شیار 143 پاسخ انتقادهای کیومرث پوراحمد به این فیلم را داد.

به گزارش فارس، کیومرث پوراحمد ماه گذشته در دانشگاه شهید باهنر کرمان درباره شیار 143 اظهار داشت: این فیلم ظرافت‌ها و محاسن بسیاری دارد، اما فیلم شلوغ و بی‌در و پیکری است و انسجام لازم را ندارد، این فیلم، فیلمی است که حشو و زوائد زیادی دارد و واقع‌گرایی آن تبدیل به شلختگی شده است. کارگردان فیلم شیار 143 درباره انتقادات پوراحمد اظهار داشت: آقای پوراحمد در ژاپن فیلم من را دید و گفت، فیلم را دوست داشته است، در حقیقت فقط درباره سکانس آخر که پرچم روی تابوت بود، نظر داشت و می‌گفت باید از پارچه معمولی استفاده می‌کردید.

آبیار تصریح کرد: من با سخن پوراحمد درباره استفاده از پارچه معمولی بر روی تابوت شهید موافق نبودم، چون دروغ است و ما هیچ جای دنیا نداریم که کشته و یا شهیدی از جنگ برگردد و پرچم کشورش بر روی تابوت وی نباشد. وی عنوان کرد: در ایران هم حتی یک مورد یادم نمی‌آید که شهیدی داشته باشیم که برگردد و روی تابوت وی پرچم کشور نباشد و با وجود همه این حرف‌ها من ترجیح می‌دهم در فیلم صداقت داشته باشم.

این نویسنده با اشاره به اینکه احترام زیادی برای پوراحمد قائلم و با فیلم قصه‌های مجید و شب یلدای وی زندگی کرده‌ام و همچنین بعضی از فیلم‌هایش را هم دوست ندارم، تصریح کرد: به هر حال فیلم شیار 143 دو عنصر باورپذیری و تاثیرگذاری را دارد. آبیار اضافه کرد: با هر ساختاری که من جلو رفتم، سعی کردیم دو عنصر باورپذیری و تاثیرگذاری رعایت شود و مخاطب آن را باور کند. وی با اشاره به اکران فیلم شیار 143 در جشنواره فیلم فجر در محل برج میلاد یادآور شد: اصحاب رسانه و منتقدان سختگیر سینما تشویق‌های طولانی برای فیلم داشتند و نقدهای خیلی خوبی درباره فیلم نوشتند.

آبیار ادامه داد: فیلم شیار 143 تاکنون جایزه‌هایی را در جشنواره فیلم فجر، جشنواره مقاومت و جشنواره آسیا پاسیفیک به‌دست آورده است و 200 دانشگاه برای اکران این فیلم تقاضا داشته‌اند و این موارد نشان می‌دهد، فیلم راه خودش را رفته و تاثیری که باید بگذارد را گذاشته است که این همه بازده دارد.

وی اظهار داشت: از طرفی فروش 2 میلیارد و 900 میلیون تومانی فیلم شیار 143 تاکنون و اظهارنظرهای حرفه‌ای آدم‌های بزرگی مثل کاکایی، کمال تبریزی، باشه‌آهنگر، هوشنگ گلمکانی، مجید مجیدی، حدادعادل و حجت‌الاسلام زائری نشان می‌دهد، عنصر باورپذیری و تاثیرگذاری در این فیلم بوده است، زیرا اگر باورپذیری نباشد، فیلم حس‌برانگیز هم نیست. کارگردان شیار 143 یادآور شد: اگر ساختار فیلم شلخته باشد، قطعا نمی‌تواند این حس را داشته باشد و اگر بی‌نظمی و یا عبارت‌هایی که آقای پوراحمد به‌کار برده است وجود داشت، این فیلم نمی توانست راه خودش را باز کند، دیده شود و مورد توجه مردم قرار گیرد. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عشق در سایه سلطه؛ ضعف «بی‌دار» در روایت خشونت پنهان
وزیر علوم: ایران با وجود تحریم‌های ۴۰ ساله، رتبه ۱۶ جهان را در دانشگاه‌ها دارد
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
گسترش بی‌حیایی در فضای عمومی
ایران برای هرگونه اقدام احتمالی متجاوزان آمادگی دارد
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی یکپارچه مدارس در دستور کار نیست
مراکز هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین آمریکا در جنگ بعدی هدف ایران است
فضاسازی دانشکده فنی دانشگاه بجنورد به یاد شهدای میناب+ عکس
گزافه گویی وزیر اسرائیلی: باید نیمی از غزه و لبنان اشغال شود
پاداش ویژه فدراسیون کشتی برای مدال آوران طلایی در جهان
اعتراف ترامپ به انزوای آمریکا
احتمال وقوع عملیات نظامی گسترده یمن
روابط ایران و روسیه هرگز در تاریخ تا این حد نزدیک نبوده است
دانشگاه آزاد می‌تواند الگوی تحول در آموزش عالی باشد/ دانشگاه‌ها خط مقدم اقتدارآفرینی کشور هستند
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
شروع طوفانی کاروان ورزش ایران در روز دوم بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶؛ تعداد مدال طلا به ۸ رسید
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top