تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/10/10 - 14:42
کد خبر: 152676

حاشیه نگاری یک دانشجو از سخنرانی قرائتی در دانشگاه شهید چمران؛

یکی از سران فتنه می گفت: من رئیس‌جمهور هستم و باید انتخابات باطل شود/ من طرفدار ازدواج دبیرستانی هستم نه ازدواج دانشجویی

یکی از سران فتنه می گفت: من رئیس‌جمهور هستم و باید انتخابات باطل شود/ من طرفدار ازدواج دبیرستانی هستم نه ازدواج دانشجویی

توصیه همیشگی حاج آقای قرائتی این بود: همانگونه که در دفاع مقدس خط شکن داشتیم، برای ازدواج آسان نیز خط شکن می خواهیم. منتظر مدرک و اینها نمانید، خانم ها منتظر مدرک و کار نمی مانید. ازدواج و همسر یک نیاز است پس باید این نیاز تامین شود. آیا می شود گفت من الآن تشنه ام ولی وقتی لیسانس گرفتم آب می خورم.

خبرنامه دانشجویان ایران: جلسه درس هایی از قرآن با عنوان « بصیرت در قرآن» حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با اساتید و دانشجویان دانشگاه شهیدچمران اهواز در فضای صمیمی و بانشاط به همت بسیج اساتید و بسیج دانشجویی برگزارشد که حاوی نکات و حواشی جالبی بود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قرائتی در ابتدای این مراسم گفت: می خواهم سوره ای برای شما تفسیر کنم که به درد همه روزها از جمله 9 دی می خورد و آن سوره عصر است. خداوند در این سوره زمان قسم  یاد کرده و این نکته به ما گوشزد می کند که عمر خود را تلف نکنیم. مثلا 4 سالی که دانشجو هستید، 3 ماه در سال تعطیل است و اگر پنجشنبه ها و جمعه ها و تعطیلات اوایل و میان و اواخر ترم را هم حساب کنیم، جمعا حدود یکسال دانشگاه می آید. [خنده دانشجویان]

*حاج آقا قرائتی اضافه کرد: درسهایی که می خوانیم باید چهار مشخصه داشته باشند وگرنه لاینفع اند1- یا واجب باشند 2- یا مستحب باشند 3- یا مشکل فرد را حل کنند 4- یا مشکل جامعه را حل کنند وگرنه وقت تلفی است.

*در حین سخنرانی، عکاس یکی از خبرگزاری ها مدام در حال عکس برداری بود، در همین زمان حاج آقای قرائتی به شوخی گفت: «من شر العکاس الوسواس الخناس» و از او خواست که دیگر عکس برداری نکند.

*وی در ادامه کلاس درس گفت: تماشای ورزش مثل تماشای پول های بانک است، اگر تا صبح بنشینیم از آن پول ها به ما نمی دهند. به جای آن ورزش کنید. من از بعد از انقلاب فیلم نگاه نکردم در عوض 40 کتاب نوشتم.

*توصیه همیشگی حاج آقای قرائتی این بود: همانگونه که در دفاع مقدس خط شکن داشتیم، برای ازدواج آسان نیز خط شکن می خواهیم. منتظر مدرک و اینها نمانید، خانم ها منتظر مدرک و کار نمی مانید. ازدواج و همسر یک نیاز است پس باید این نیاز تامین شود. آیا می شود گفت من الان تشنه ام ولی وقتی لیسانس گرفتم آب می خورم. من طرفدار ازدواج دبیرستانی هستم نه ازدواج دانشجویی. این جوان ها با هم عقد کنند و نامزد بمانند تا زمانی که شرایط شان فراهم شد به خانه خود بروند.

*وی در ادامه گفت: دو عنصر هست که نسل جوان را تهدید میکند  1-غفلت: که راه علاج آن نماز است 2-شهوت: که چاره آن ازدواج است سومین نیاز انسان پس از اکسیژن و آب نیاز به ازدواج است.

*گریز قرائتی به فتنه و حماسه 9 دی نیز اینگونه بود: حرف ولی فقیه برای ما حجت است. درست است ولی فقیه معصوم نیست و ما اصلا دنبال عصمت نیستیم. ما دنبال حجت هستیم. زیرا او یک متخصص و عالم و مجتهد است. مثل مراجعه به پزشک، مگر پزشک معصوم است ولی حرف او در مسائل پزشکی برای ما حجت است.

*وی گفت: وقتی یکی از سران فتنه کاندیدای ریاست جمهوری شد به آیت‌الله جنتی گفتم: "این شخص در زمان نخست وزیری با مقام معظم رهبری زاویه داشته است" وی در پاسخ به بنده گفت: "همین حرف‌ها را خدمت مقام معظم رهبری مطرح کردم که ایشان فرمودند: بین من و خدای خودم حجتی ندارم که بگویم کاندیدا نشود".

*رئیس ستاد اقامه نماز کشور تصریح کرد: آقای محسنی اژه‌ای می‌گفت که به یکی از سران فتنه گفتیم آرا را دوباره حساب می‌کنیم ولی وی با لجبازی می‌گفت: من رئیس‌جمهور هستم و باید انتخابات باطل شود. البته خود سران فتنه می‌دانستند تقلب نشده اما با لجبازی ادعای تقلب را مطرح می‌کردند.

*جمع بندی و خلاصه سخنرانی توسط خود قرائتی اینطور بود:

 1- ایمان 10 درجه دارد،  هر کس در درجه ای از ایمان قرار دارد. پس مراقب خود باشید.

 2- ایمان قوی ها سر به سر ایمان قوی ها نگذارند.

 3-شماره تلفن اسلام شناس را داشته باشیم.

4- کتاب های شهید مطهری 52 تاست،  هر سال 52 هفته داریم. هر هفته یک کتاب بخوانید و از وقت خود استفاده کنید. دائمآ مثل یخ داریم ذوب می شویم.

5- منتظر مدرک و اینها در ازدواج نمانید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
بوسجین
1393/10/14 - 00:41

حاج آقا این حرف چیست گفتن آسان است با خانه خانه گفتن خانه درست نمی شود باید مصالح و امکانات لازم را فراهم کرد تا ساخته شود با بیکاری و تورم و هزینه سنگین ازدواج و کمی حقوق و...... می توان ازدواج کرد آخر حرفی را بزنید قابلیت اجرایی داشته باشد شما خدایی فرزندان را می توانید با حقوق ماهی 700 هزار تومان تشکیل خانواده بدهید و آنان هم از زندگی خود رضایت داشته باشند بلکه اسلام ازدواج را تشویق کرده اما به مسئولین زمان هم وظیفه ایجاد فضا و شرایط آن را داده که اگر نکنند باید پاسخگو باشند.
معرفی کسب و کارها
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
عملیات انهدام مهمات در شرق تهران
ماجرای کاروانی در مشایه کربلا که چند مرجع تقلید در آن حاضر بودند
مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد
آیا مرجعیت «پدر» در برابر نسل زد دچار بحران شده است؟
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top