تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/10/11 - 10:30
کد خبر: 152738

افزایش 200 درصدی‌ قیمت گل

خبرنامه دانشجویان ایران: با پایان یافتن ماه‌های محرم و صفر و آغاز جشن‌ها و عروسی‌ها، حجم تقاضا برای خرید گل افزایش یافته و همین موضوع باعث گرانی در بازار گل شده است اما قیمت مشخصی در بازار وجود ندارد و قیمت‌ها کاملا سلیقه‌ای به مصرف‌کنندگان تحمیل می‌شود.

به گزارش صبحانه، بازار گل که البته تقریبا در اغلب ماه‌های سال حجم تقاضای چندانی ندارد و به دلیل بالا بودن قیمت‌ها، به کالایی لوکس تبدیل شده و سهم چندانی در سبذد خانوار ندارد، طی دو ماه گذشته نیز در رکود به سر برد و فروشندگان کسب و کار مناسبی نداشتند لذا اکنون که ایام عزاداری به پایان رسیده و اعیاد و جشن‌ها آغاز شده، فروشندگان به قول خود باید زیان ماه‌های قبلی را جبران کنند؛ بنابراین قیمت‌ها نیز افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا در زمینه بازار گل و قیمت‌ها سیدجلال عجایبی، رییس اتحادیه فروشندگان گل گفت: در حال حاضر قیمت گل در بازار به دلیل کمبود تولید و گرفتاری‌هایی که در این زمینه وجود دارد و گردش فصلی محرم و صفر نابسامان بوده و گران است.

وی با بیان این که فروشندگان می‌توانند 100 تا 200 درصد بیشتر از قیمت خرید خودشان، گل‌ها را بفروشند، افزود: در حال حاضر قانون مشخصی در رابطه با قیمت گل وجود ندارد و بازار نابسامان است.

به گفته عجایبی با توجه به آغاز فصل فروش گل، بازارهای متفرقه نیز در جای‌جای شهر کار خود را آغاز کردند و دلالی نیز در این حوزه افزایش یافته است.

تاثیر سال نو میلادی در بازار گل

رییس اتحادیه فروشندگان گل درباره تاثیر ایام ژانویه در قیمت گل به ویژه گل رز که بیشترین خواهان را در این ایام دارد، گفت: با توجه به این که در ایام ژانویه قرار داریم برخی از گل‌ها و از جمله گل رز به روسیه صادر می‌شود که همین موضوع به نوعی در قیمت‌ها تاثیرگذار است. کشور روسیه بیشترین خریدار گل رز است که البته برخی از واسطه‌ها این نوع گل‌ها را از مرز به صورت چمدانی جابجا می‌کنند و سیستم تجاری مشخصی در این زمینه ندارد.

عجایبی در بخشی از سخنان خود گران شدن سوخت، برق، آب و از طرفی قرار داشتن در فصل زمستان را از جمله دلایل افزایش قیمت گل عنوان کرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا واردات قانونی گل داریم؟ گفت: واردات قانونی گل نداریم و واردات شاخه بریده گل به صورت قانونی انجام نمی‌شود ولی واردات قانونی پیاز، قلم و نشاء وجود دارد.

عجایبی در پاسخ به اینکه بعضا شاهدیم مغازه‌های گل‌فروشی گل‌هایی مثل ارکیده را به اسم گل‌های تایلندی می‌فروشند، اظهار کرد: ارکیده‌هایی که از تایلند یا جاهای دیگر می‌آید به صورت قاچاق است. البته حجم اعظم گل ارکیده به صورت قاچاق تامین می‌شود و این در حالی است که گل ارکیده ایرانی از کیفیت خوبی برخوردار است اما به دلیل سردی هوا و حجم کم، تقاضا برای آن کم است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تابلو برق صنعتی سیار، انقلابی جدید در صنعت کشور
کدام توری برای حصارکشی، محوطه‌سازی و پروژه‌های عمرانی مناسب است؟
چگونه یک سیستم حصارکشی مقاوم و مناسب انتخاب کنیم؟
 حق وتوی ایران؛ اعترافی به قدرت ایران یا برای مهار آن؟
خواست رهبر انقلاب مقابله‌ی قاطعانه با فساد و مظاهر فساد است/ ایشان کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند
گفت‌وگو برای ساختن مسیر؛ هم‌اندیشی با مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس
فرانسه در یک قدمی فیلتر تیک تاک، ایکس و اینستاگرام
جهان در تار عنکبوت نامرئی؛ ناسا از شبکه اسرارآمیز ماده تاریک پرده برداشت
گوگل پول می‌دهد تا مردم برق کمتری مصرف کنند
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
جدیدترین مدل‌های ست شیرآلات قهرمان در سال ۱۴۰۵؛ مقایسه مدل‌ها و راهنمای خرید اینترنتی
ثبت رکورد تاریخی بازدید ۱۰۰ میلیاردی در پیام‌رسان‌های بومی
تجربه حضور در دامپزشکی دکتر پورشعبان و خرید از پت شاپ لیما در میدان کتاب
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
پلاسما پن فیوژن PAA: لیفتینگ بدون جراحی و حذف ضایعات با ۱ دستگاه حرفه‌ای
تنگه هرمز؛ حلقه محاصره سیاسی ترامپ
گزارش تصویری پرچم گردانی دانشگاه تربیت مدرس+ عکس
نتایج نهایی پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top