تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/10/17 - 14:40
کد خبر: 153530

حاشیه‌های تودیع و معارفه رئیس پیام‌نور

خبرنامه دانشجویان ایران: مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه پیام نور امروز در حالی برگزار شد که حاشیه هایی را نیز به همراه داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور صبح امروز با حضور دکتر سعدالله نصیری قیداری معاون پارلمانی وزیرعلوم، دکتر قاسم جعفری، جواد هروی نمایندگان کمیسیون آموزش، دکتر محمود ساعی اولین رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر علی احمدی رئیس سابق دانشگاه و وزیرآموزش پرورش سابق، دکتر اخباری سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد. 

سجاد فرهادی پسر وزیرعلوم تحقیقات و فناوری (به نیابت از دکتر فرهادی وزیرعلوم) برگزار شد.

*مراسم قرار بود ساعت 10 آغاز شود پیش از شروع مراسم ظرفیت سالن تقریبا تکمیل شده بود و با آغاز مراسم ظرفیت سالن تکمیل شد و دیگر مدعوین به صورت ایستاده مراسم را پیگیری کردند.

*اولین سخنران مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور بود که در چند دقیقه صحبت های خود را جمع بندی کرد. این مساله باعث شد که مجری برنامه عنوان کند اولین روحانی است که می بیند سروقت سخنرانی خود را به اتمام می رساند.

*در ادامه مراسم یکی از اساتید دانشگاه به نمایندگی از دیگر اساتید به سخنرانی پرداخت و از مواردی که به آن اشاره کرد این بود که دانشگاه پیام نور یک هفته جلوتر از هفته وحدت، فعالیت خود را در این رابطه آغاز کرده و به استقبال این هفته رفته است و از دکتر فرهادی تشکر کرد که از درون دانشگاه پیام نور شخصی را برای مدیریت این مجموعه انتخاب کرده است.

*دکتر نصیری قیداری معاون پارلمانی وزیرعلوم نیز از دانشگاهیان پیام نور خواست که برای انتخاب خود به عنوان معاون، به رئیس دانشگاه اصرار نکنند و به حق انتخاب رئیس دانشگاه احترام بگذارند.

*دکتر فراهانی سرپرست سابق دانشگاه پیام نور نیز از دانشگاهیان خواست که دکتر سرلک سرپرست جدید دانشگاه را حمایت کنند و در خصوص انتخاب معاونان دست وی را باز گذاشته و از ارسال پیامک دراین رابطه در واتس اپ، وایبر و اس ام اس خودداری کنند.

*بعد از دکتر فراهانی سرپرست سابق دانشگاه دکتر سرلک به عنوان سخنران آخر دعوت شد وی از تمام مدعوین به علت حضور در جلسه تشکر کرد و از سجاد فرهادی پسر وزیرعلوم نیز تشکر کرد که به نیابت از پدر در جلسه حاضر شده بود. وی در ابتدای سخنان خود خطاب به حضار گفت: لرها سخنوران خوبی نیستند و اکنون مهمترین دغدغه من فارسی صحبت کردن در مقابل شما است . البته مهم این است که مفهوم را برسانم اگر فعل و فاعل نداشت شما ببخشید. سرپرست جدید دانشگاه پیام نور از دکتر فراهانی سرپرست سابق دانشگاه به عنوان استاد و معلم اخلاق خود نام برد و دکتر فراهانی را به عنوان مشاور سرپرست دانشگاه در امور راهبردی دانشگاه منصوب کرد و سخنان خود را با شعری از سرودهای خود به پایان برد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: ایران در پشت میز مذاکره بمباران شد/ بمب اتم در دست رژیم اسرائیل است، اما بازرسی‌ها در ایران
«پایی که جا ماند»؛ روایتی از جنگ، اسارت و ایستادگی
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top