تاریخ انتشار: پنجشنبه 1393/10/25 - 14:30
کد خبر: 154487

صدور کارت هوشمند ملی در تمام استان تهران

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون فناوری اطلاعات و جمعیتی اداره کل ثبت حوال استان تهران گفت: از بهمن ماه سال 89، برنامه ریزی و اقدامات لازم برای آرشیو الکترونیکی بیش از 12 میلیون و 500 هزار سند در سطح استان آغاز و امروز شرایط برای صدور کارت هوشمند ملی در سراسر استان فراهم شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مریم زمان در رودهن اظهار کرد:امروز ثبت احوال نوین با پایه ریزی آمار و ارقام و ساماندهی اطلاعات سجلّی، نقش مهمی در رشد و توسعه کشور ایفاء می کند.

وی ادامه داد: آرشیو الکترونیکی اسناد به عنوان یک پروژه بزرگ ملی در سراسر کشور، نقش مؤثری در از میان برداشتن فضا و زمان برای اشخاص و مراجعان به ثبت احوال دارد.

زمان افزود: با انجام این اقدامات در سراسر کشور در کمتر از 15 دقیقه و با کمترین ضریب خطا شناسنامه برای افراد صادر شده و سایر خدمات سجلی آنها انجام می شود.

معاون فناوری اطلاعات و جمعیتی اداره کل ثبت حوال استان تهران تاکید کرد: پروژه کارت هوشمند ملی ایرانیان از بهمن ماه سال 91 کلید خورد و امروز در سراسر استان و 9 نقطه شهر تهران فعالانه انجام می شود.

وی بیان کرد: ثبت احوال نوین به دنبال مدیریت هویت در فضای مجازی است و با صدور کارت هوشمند ملی، ورود به دولت الکترونیک با امضای الکترونیک انجام می شود.

زمان خاطرنشان کرد: در آینده ای نزدیک و پس از صدور کارت هوشمند ملی، تمامی حساب ها و کارت های افراد به آن لینک می شود و با عنایت به ثبت اثر انگشت در آن، به هیچ عنوان نمی تواند مورد استفاده سارقان و سوء استفاده کنندگان قرار گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top