تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/10/28 - 11:09
کد خبر: 154743

انتقاد از تعطیل شدن رادیو کتاب

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیر عامل «مرکز رسانه‌ای شیرازه» گفت: رادیو فرهنگ یک رادیوی قدیمی است که ساختار آن شکل گرفته و تثبیت شده و رادیو کتاب یک رادیوی تازه کار بود و تازه در اول راه قرار داشت که به نظرم در شبکه فرهنگ، کتاب به محاق می‌رود.

احمد ذوعلم مدیر عامل «مرکز رسانه‌ای شیرازه» در گفت‌وگو با فارس، به تعطیلی رادیو کتاب اشاره کرد و گفت: تعطیلی رادیو کتاب برای ما هم موجب تعجب بود به خصوص این شکل تعطیلی برای ما تعجب برانگیز بود.

*کم لطفی به کتاب

وی افزود: سیاست جدید مدیران رسانه ملی مبنی بر چابک سازی و کوچک سازی اتفاق خوبی است، اما در رادیو که شنیده شد قرار است به چند شبکه تقلیل یابد در همان ابتدا تعطیلی یک شبکه و تلفیق آن با یک شبکه دیگر و اینکه سایر شبکه‌ها چه زمانی شامل این تلفیق شوند، به نظر کم لطفی به کتاب است.

مدیر عامل «مرکز رسانه‌ای شیرازه» اضافه کرد: بالاخره کتاب مسئله‌ای است که مورد توجه رهبر انقلاب است که باید در رسانه به ویژه رسانه ملی دیده شود و ایشان در دیدار با کتابداران در سال‌های گذشته به آن اشاره کرده بودند که کتاب باید در رسانه دیده شود.

*جناح مومن انقلابی در رادیو کتاب

وی یادآور شد: تاسیس رادیو کتاب هم به نظرم پیرو همین مطالبه رهبر انقلاب بود و تیم و گروهی که آنجا شکل گرفته بود و مشغول فعالیت بودند جناح مومن انقلابی بودند که بازهم رهبری روی آن‌ها تاکید داشته و در این حکم جدید هم به این گروه تاکید کرده بودند.

ذوعلم گفت: حال باید دید معاون جدید صدا و ریاست سازمان چه برنامه‌ای برای کتاب دارند و می خواهند چه کنند؟

در ادامه این فعال حوزه کتاب و رسانه تاکید کرد: به نظرم حداقل باید در یک شکل بهتری این ضایعه در جای دیگر جبران شود یا با تاسیس یک شبکه تخصصی در حوزه کتاب یا در شورای بالادستی مرتبط در حوزه کتاب این مسئله حل شود تا به کتاب پرداخته شود.

*ادغام رادیو فرهنگ و رادیو کتاب مفید نیست

وی به ادغام رادیو کتاب با رادیو فرهنگ اشاره کرد و گفت: به نظرم این ادغام چندان مفید نیست و اگر خوش بینانه ببینیم باید گفت که چون جنس کتاب فرهنگ است شاید در این شبکه جایگاهی داشته باشد. ولی رادیو فرهنگ یک رادیوی قدیمی است که ساختار آن شکل گرفته و تثبیت شده و رادیو کتاب یک رادیوی تازه کار است و تازه در اول راه است که به نظرم در این شبکه کتاب به محاق می‌رود.

ذوعلم افزود: این اتفاق مثل این است که یک نوجوان را با یک فرد جاافتاده سر یکم سفره بنشانیم خب مطمئنا آن نوجوان به آن فرد بزرگسال نمی‌رسد و نمی‌تواند استفاده لازم را از سفره داشته باشد.

*رادیو کتاب جهادی فعالیت کرد

مدیرعامل مرکز رسانه‌ای شیرازه در پایان گفت: رادیو کتاب داشت نیروهای جدیدی وارد می‌کرد و با تمام مضایق فعالیت می‌کرد که در این دو سال هم خیلی خوب از رادیو کتاب پشتیبانی نشد و با این شرایط آقای ولیان بسیار جهادی مشغول فعالیت بود که به نظرم گروه‌های جدید رادیو کتاب در قیاس با گروه‌های فعال در رادیو فرهنگ و به طور کلی کتاب در رادیو فرهنگ در حاشیه قرار خواهند گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
 طرح مقابله با نفوذ؛ بسترساز امنیت ارتباطات خارجی + نسخه نهایی
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top