تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/11/19 - 16:01
کد خبر: 157395

برگزاری اولین مراسم یادبود شهدای جنگ نرم

خبرنامه دانشجویان ایران: مراسم یادبود شهدای جنگ نرم یکم اسفند ماه در سالن همایش‌های باغ موزه دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس، اولین مراسم یادبود شهدای جنگ نرم جمعه یکم اسفند، از ساعت 14 در سالن همایش­های باغ موزه دفاع مقدس و با حضور خانواده­های معظم شهداء، مسؤلین و مردم شهید پرور برگزار می­شود.

سعید شمس دبیر کنگره بزرگداشت شهدای مسجد ارک گفت: در این مراسم از 78 خانواده شهید مسجد ارک تهران و 200 جانباز این حادثه و همپنین خانواده های شهدای امر به معروف و نهی از منکر، شهدای راهیان نور و شهدای اصحاب رسانه بخصوص شهدای حادثه هواپیمای C130 دعوت به عمل آمده است.

وی گفت: هر ساله ما مراسم یاد بود شهدای مسجد ارک را به صورت تاریخ قمری برگزار می­کردیم ولی امسال علاوه بر مراسم قمری، مراسم شمسی آنها را نیز برگزار خواهیم کرد و در این راستا بزرگداشت شهدای جنگ نرم را هم خواهیم داشت تا با ارائه الگوی مناسب برای جوانان امروز یاد و خاطره شهدای فرهنگی کشور را که مقام معظم رهبری فرموده‌اند بنده حاضرم جان خود را در این راه بدهم زنده نگه داریم.

شمس هدف از برگزاری این مراسم را احیاء و اقامه راه و پیام شهدا عنوان کرد و خبر داد: در این مراسم از جلد اول کتاب معراجیان ارک که در مورد خاطرات شهدای ارک تهران از زبان خانواده شهدا است، رونمایی خواهد شد.

همچنین این مراسم با سخنرانی غلامعلی حداد عادل، حسین الله­کرم و با مداحی حاج منصور ارضی همراه خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top