به گزارش (ایسنا) منطقه فارس، دکترمحمدهادی ایمانیه یکشنبه 19 بهمن در یک کنفرانس خبری گفت: به هیئت امنا قول دادهام که در قدم اول 200 دانشجوی خارجی را از کشورهای همسایه ایران در واحد بینالملل دانشگاه پزشکی جذب کنم که در اولین مرحله 40 دانشجو از عراق جذب شدهاند.
وی گفت: با توجه به راهاندازی پردیس این دانشگاه در شهر صدرا، دانشجویان علوم پایه و فیزیوپاتو از کیش به صدرا منتقل میشوند و دانشجویان عراقی ترم اول را در واحد کیش مستقر و مشغول به تحصیل خواهند شد.
ایمانیه با بیان اینکه از ترم 2 دانشجویان خارجی نیز به پردیس صدرا منتقل میشوند، گفت: امیدواریم که دانشجویانی را از 15 کشور همسایه ایران جذب کنیم بهطوریکه طی 5 سال تعداد دانشجویان خارجی این واحد دانشگاهی را به 4 هزار نفر برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: امکان پذیرش دانشجو در تمام رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و 30 رشته دستیاری و 25 رشته فلوشیپ و فوق تخصص، وجود دارد و در تلاش هستیم ph.D را نیز در شیراز راهاندازی کنیم.
ایمانیه با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجو همچنان براساس رتبههای کسب شده در کنکور سراسری انجام میشود، گفت: ما نهتنها از ظرفیت دانشکده پزشکی شیراز کم نکردهایم بلکه به این ظرفیت هم اضافه کردهایم و اینگونه نیست که با کاهش ظرفیت، زمینه جذب متقاضیان را در واحد بینالملل فراهم کرده باشیم.
او با قبول اینکه واحد بینالملل در ابتدای راهاندازی دانشجویان را بدون کنکور جذب کرد، گفت: جز همان یک دوره در تمام دورهها جذب دانشجو از میان شرکت کنندگان کنکور سراسری بوده است.
ایمانیه خاطرنشان کرد: رتبههای دانشجویان جذب شده در واحد بینالملل حداکثر 4 رقمی است و بههیچ عنوان جذب دانشجو براساس شاخصهای مادی ملاک نبوده و اینگونه نیست که بهواسطه پرداخت شهریه، هر فردی امکان تحصیل در این دانشگاه را داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تمام امکانات تامین شده برای واحد بینالملل از محل شهریههای دریافتی از دانشجویان بوده است.
ایمانیه همچنین تصریح کرد: ادعا و اثبات میکنم که بهترین کلینیکهای ویژه پزشکی کشور در شیراز استقرار و فعالیت دارد، کیلنیکهایی که نظیر آنها حتی در تهران هم دیده نمیشود.
وی گفت: در کیلنیکهای ویژه این دانشگاه، 200 عضو هیئت علمی بیماران را ویزیت میکنند و بههمین دلیل میزان متقاضیان بسیار زیاد است.
ایمانیه گفت: مسئولان وزارت بهداشت قول دادهاند که برای راهاندازی درمانگاه تخصصی حضرت شاهچراغ(ع) تا قبل از هفته دولت سال 94، مساعدت کنند و از طرفی تلاش خواهیم کرد با بهسازی و تعمیر درمانگاه نادرکاظمی طی 4 تا 5 ماه آتی و ایجاد درمانگاه تخصصی بانوان حضرت خدیجه(س)، که عمدتا در جنوب و شرق شیراز قرار دارند، خدمات مطلوبتری را به شهروندان ارائه دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین گفت: بهدنبال راهاندازی 5 کلینیک تخصصی در شهرستانهای کازرون، مرودشت، فیروزآباد، داراب و آباده هستیم تا خدمات تخصصی و فوق تخصصی را توسط متخصصان در رشتههای مختلف به شهروندان ساکن شهرستانهای مورد نظر ارائه دهیم.
ایمانیه گفت: امیدواریم با توجه به کمک وزارت بهداشت، بیمارستان 160 تختخوابی استهبان را تا هفته دولت سال آینده به بهرهبرداری برسانیم و همچنین طی 2 ماه آینده عملیات اجرایی بیمارستان 160 تختخوابی نیریز را نیز شروع کنیم.
استخدام 400 پرستار در دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در ایامالله دهه فجر امسال 197 پروژه در بخش سلامت استان فارس به بهرهبرداری رسیده است یا طی روزهای آتی به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش ایسنا، دکترمحمدهادی ایمانیه همچنین در حاشیه افتتاح طرح توسعه بخشهای مراقبت ویژه نوزدان بیمارستان نمازی شیراز، در جمع خبرنگاران گفت: در این ایام فرخنده، 114 خانه بهداشت، که اعتبار هزینه شده برای هر یک 80 میلیون تومان بوده است، به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه هماینک فارس تعداد یک هزار و 250 خانه بهداشت دارد، گفت: با افتتاح این تعداد خانه بهداشت به حمدالله نیاز استان فارس مرتفع شده است.
ایمانیه افتتاح بیش از 10 پایگاه اورژانس در شهرستان های استان را از دیگر طرحهای مورد نظر اعلام و اضافه کرد: تعدادی خانه پزشک و خانه سرایدار نیز در درمانگاههای سطح استان احداث شده و به بهرهبرداری رسیده است.
وی همچنین افتتاح پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز را یکی از طرحهای مهم به بهرهبرداری رسیده در این ایام اعلام و خاطرنشان کرد: بهرهبرداری از سه اتاق عمل و بخش پوست بیمارستان شهید فقیهی و بهرهبراری از بخش CCU، مرکز معین سلامت و سالن کنفرانس بیمارستان شهرستان خرامه نیز از جمله طرحهای مورد نظر بوده است.
ایمانیه گفت: با توجه به کمبود شدید تخت و تجهیزات بخشهای مراقبت ویژه نوزادان، امروز طرحهای توسعه این بخشها در بیمارستان نمازی افتتاح شد.
ایمانیه گفت: در این راستا تعداد تختهای NICU نوزادان به 47 تخت و DICU به 20 تخت افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه پیش از این بهدلیل کمبود تختهای بیمارستانی امکان پذیرش برخی بیماران وجود نداشت، از افتتاح سلف سرویس ویژه پرسنل در بیمارستان نمازی خبرداد و گفت: برای سه طرحی که امروز به بهرهبرداری رسید بالغ بر 3 میلیارد تومان هزینه شده است.
ایمانیه خاطر نشان کرد: یکی از شاخصهای مهم بهداشت جهانی برای سنجش میزان توسعهیافتگی، میزان مرگ و میر نوزادان است که بهحمدالله در سالهای پس از انقلاب شاهد بهبود این شاخص در کشور بودهایم بطوریکه هماینک در مقایسه با متوسط جهانی وضعیت بهتری در کشور وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با یادآوری اینکه در بحث ارائه خدمات تخصصی پرستاران از جمله عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار محسوب میشوند، گفت: این دانشگاه مجوز بهکارگیری 900 پرستار را دریافت کرد که تنها 500 پرستار تاکنون جذب شدهاند لذا هنوز ظرفیت برای جذب 400 پرستار وجود دارد.
ایمانیه همچنین گفت: اعتبارات هزینه شده برای راهاندازی و افتتاح 197 طرح اعلام شده بیش از 61 میلیارد تومان بوده است.