تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/11/20 - 16:12
کد خبر: 157537

از امروز و به مدت پنج روز برگزار خواهد شد؛

جزئیات اردوی تشکیلاتی- آموزشی دفتر تحکیم وحدت در مشهد مقدس

جزئیات اردوی تشکیلاتی- آموزشی دفتر تحکیم وحدت در مشهد مقدس

دوره تشکیلاتی آموزشی دفتر تحکیم وحدت از امروز تا ۲۴ بهمن ماه در مشهد برگزار می‌شود و در این دوره چهره‌هایی همچون حسن رحیم‌پور ازغدی، حجت‌الاسلام خسروپناه و حجت‌الاسلام محمدیان حضور خواهند داشت.

خبرنامه دانشجویان ایران: دوره تشکیلاتی، آموزشی دفتر تحکیم وحدت با حضور ۲۰۰ دانشجوی انجمن اسلامی دانشگاه‌های کشور از امروز به مدت پنج روز در مشهد برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دوره تشکیلاتی آموزشی دفتر تحکیم وحدت از امروز تا ۲۴ بهمن ماه با حضور ۲۰۰ دانشجوی عضو انجمن های اسلامی دانشجویان این اتحادیه دانشجویی با هدف ارتقای آموزشی، تشکیلاتی و کسب مهارت لازم برای فعالیت فرهنگی در دانشگاه‌ها در مشهد برگزار می‌شود.

بازخوانی اساسنامه دفتر تحکیم وحدت، تقسیم بندی کمیسیون‌ها و برگزاری کلاس‌های توجیهی از برنامه‌های مراسم افتتاحیه این دوره است.

مطابق برنامه ریزی صورت گرفته؛ امروز کلاس حقوق دانشجویی با حضور مهدی عباسی مهر، از اعضای ادوار دفتر تحکیم وحدت و تریبون آزاد دانشجویی برگزار می‌شود، همچنین ۲۱ بهمن ماه کلاس جریان شناسی سیاسی با حضور مصطفی نوروزی، کارشناس مسائل سیاسی برگزار می گردد و تریبون آزاد دانشجویی نیز در پی آن برپا خواهد شد.

در روز چهارشنبه ۲۲بهمن ماه حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه با موضوع جریان شناسی فکری به جمع دانشجویان خواهد آمد و عصر همان روز نیز تریبون آزاد دانشجویی برگزار خواهد شد.

در این دوره حضور حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و حجت الاسلام محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در جمع دانشجویان سخنرانی می‌کنند.

برگزاری کلاس‌های اخلاق تشکیلاتی با حضور جلیل معماریانی، رئیس موسسه کتاب پردازان و برگزاری کلاس بیانیه نویسی با حضور عباس انسانی، از اعضای سابق دفتر تحکیم وحدت از دیگر برنامه‌های این دوره خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top