تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/11/26 - 16:02
کد خبر: 158111

معرفی 11 نفر برای احراز ریاست دانشگاه‌ها به شورایعالی انقلاب فرهنگی

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر علوم با اشاره به این که 33 یا 34 دانشگاه با مدیریت سرپرست‌ها اداره می شوند، گفت: در حال حاضر شرایط 11 نفر پیشنهادی برای احراز پست ریاست دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست بررسی است.

به گزارش مهر، دکتر محمد فرهادی، مورد دانشگاه‌هایی که هنوز وضعیت ریاست آنها مشخص نیست، گفت: از میان تعداد دانشگاه‌هایی که باید برای آنها رئیس تعیین می‌شده است هنوز 33 یا 34 دانشگاه با مدیریت سرپرست‌ها در حال اداره شدن هستند.

وی با بیان این که در حال حاضر شرایط 11 نفر پیشنهادی برای احراز ریاست 11 دانشگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست بررسی است، در پاسخ به این پرسش که آیا اداره دانشگاه‌ها با سرپرست و طولانی شدن دوره آن خللی به روند کاری این دانشگاه‌ها نمی‌زند، گفت: بالاخره افرادی که تعیین شده‌اند سرپرست دانشگاه هستند و با توجه به این که مسئولیت بر عهده آنهاست دارند کار خود را انجام می‌دهند.

فرهادی در مورد میزان افزایش بودجه پژوهشی در سال آینده و این که آیا از نظر او این میزان افزایش بودجه مناسب فعالیت‌های پژوهشی و شرایط رو به رشد دانش در کشور هست یا نه، ضمن مناسب ارزیابی کردن میزان افزایش بودجه پژوهشی گفت: با افزایش 20 تا 25 درصدی بودجه‌های پژوهشی باید گفت که بودجه این بخش واقعاً بسیار بهتر شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنز نماینده بوکس ایران قطعی شد
امیریان به فینال دوی ۸۰۰ متر رسید
پزشکیان: آمریکا محو، نابودی و ساقط کردن ایران را در خواب خواهد دید
تغییر زمان بازی گل گهر و استقلال خوزستان
باید از جام جهانی برای جام ملتها درس بگیریم
توجیه شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان از زبان یک مدافع
برگزاری آئین روز ملی پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه محقق اردبیلی
حضور بیش از ۸۵ درصد دانشجویان کارشناسی در هفته اول مهر
شیوا مقانلو دبیر علمی نوزدهمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد شد
جولین مور جایزه نماد طلایی زوریخ را دریافت کرد
حجت‌الاسلام قمی: زنجیره جنایت باید با خونخواهی رهبر شهید قطع شود
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top