تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/12/13 - 13:32
کد خبر: 159962

فشارهای سیاسی برای لغو استیضاح ربیعی

خبرنامه دانشجویان ایران: یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نسبت به موضع‌گیری‌های خانه کارگر علیه امضاکنندگان نامه استیضاح‌ وزیر کار انتقاد کرد و در دستور کار قرار گرفتن هر چه سریعتر این استیضاح را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری به رییس‌جمهور بر اساس مواد 222 و 223 آیین‌نامه داخلی درباره سوال و استیضاح از وزیران گفت: پیرو جلسه صحن علنی در خصوص سوال از وزیر کار کلیه موارد به عنوان مشکلات وزارت به ایشان ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه تا امروز اقدامی انجام نگرفته و اخیرا که ما بحث استیضاح را مطرح کردیم فشارهای سنگینی به ما آوردند در حالیکه 88 هزار نفر بیمه شده صندوق بازنشستگی فولاد در بدترین شرایط به سر می‌برند و سه ماه حقوق نگرفتند.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار کرد: آیا درست است که احزاب سیاسی در وزارت رفاه علیه استیضاح‌کنندگان بیانیه صادر کنند، خانه کارگر در کشور چه کاره است که علیه نمایندگان موضع می‌گیرد؟

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: آقای رییس‌جمهور اگر شما تکلیف وزارت رفاه را روشن نکنید ما به زودی این تکلیف را مشخص می‌کنیم چرا که این مشکلات و مسائل موجود با این شرایط حل نمی‌شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین یادآور شد: به مواردی که در صحن مجلس در خصوص کارت زرد داده شده به آقای ربیعی مطرح شد رسیدگی کنید و از هیات رییسه مجلس نیز می‌خواهم سریعتر موضوع استیضاح را اعلام وصول کند.

به گزارش ایسنا، پورابراهیمی در انتهای جلسه نیز مجددا در خصوص این تذکر خود گفت: مسائلی که من مطرح کردم از ورود بستگان آقای وزیر در مجموعه اقتصادی گرفته تا انتصاب افراد غیرتخصصی در حوزه‌های مختلف اقتصادی تا عدم دفاع از ذی‌نفعان کدام یک به نفع کارگران نبود؟ من بیانیه خانه کارگر کرمان را به آقای محجوب نشان دادم، ایشان گفتند خانه کارگر بیجا کرده این کار را کرده است.

وی ادامه داد: نماینده حق دارد سوال و استیضاح کند. آقایی که الان در تربیون صحبت کرد، بحث من چه ارتباطی به رانت‌خواری دارد؟ حق مسلم یک نماینده این است که از موازین قانونی اقدام کند. این چه صحبتی است که مطرح می‌شود؟ به اسم کارگر، مغازه دو نبش زدند و علیه منافع کارگر اقدام می‌کنند.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر اینها نماینده کارگرند کجا از 88 هزار کارگری که پول نگرفته‌اند دفاع کردند؟ وکیل‌الدوله نباشید.

در ادامه این بحث ابوترابی‌فرد که ریاست مجلس را بر عهده داشت، توضیح داد: آقای محجوب پیش بنده آمدند و توضیح دادند که چنین چیزی نبوده. من هم به ایشان گفتم آقای پورابراهیمی مستندی داشتند که مطالبی را منعکس می‌کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۷ درصد از خوابگاه‌های دانشجویی باید تخریب شوند/ صدور دستور تخلیه برخی خوابگاه‌ها
آمریکا در برجام تحریم‌ها را تعلیق کرد تا مسیرهای دورزدن را شناسایی کند
انسداد هرمز باید قاطع و مستمر تا عقب‌نشینی کامل دشمن ادامه یابد
شهید رجایی میگفت «زیر بار ذلت نمی‌رویم»؛ حالا پول‌های خودمان را با منت پس میدهند تا از خودشان گندم بخریم!
از میان حداقل شش عامل آتش‌ زدن پرچم، تنها یک نفر اخراج شد
عاشورا نه برای گریستن، که برای نگریستن و عبرت گرفتن است
دبیر تحکیم وحدت: وزارت علوم قانون را در مورد اغتشاشگران اجرا کند
ابررایانه چینی از رقبای آمریکایی جلو زد
فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
سوگواری مجازی کاربران و چهره‌های مشهور در فضای مجازی به مناسبت روز عاشورا
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top