تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/12/20 - 10:54
کد خبر: 160709

راه‌اندازی نخستین کاروان بین‌المللی «راهیان نور»

خبرنامه دانشجویان ایران: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نخستین کاروان بین‌المللی «راهیان نور» را با دعوت از 8 فعال فرهنگی، رسانه‌ای و اجتماعی از کشورهای اسپانیا، ایتالیا، آلمان و سوئد، راه‌اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این سازمان با هدف آشنایی نزدیک‌تر آزادی‌خواهان جهان با واقعیات دفاع مقدس، اقدام به دعوت از چند فعال فرهنگی، رسانه‌ای و اجتماعی اروپایی برای شرکت در اردوی «راهیان نور» کرد تا به این حضور، رنگ و رویی بین‌‌المللی ببخشد.

این گروه صبح دیروز (سه‌شنبه 19 اسفند) در بدو ورود به کشورمان با حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس این سازمان دیدار کردند.

در این دیدار رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنان خود ایران را کشوری انسان‌دوست و صلح‌طلب خواند و در ادامه گفت: مسلمانان به دلیل بهره‌مندی از آموزه‌های وحیانی قرآن کریم، آغازگر هیچ جنایتی در جهان نبوده‌اند؛ نه در جنگ جهانی اول و نه جنگ جهانی دوم که بزرگ‌ترین کشتار تاریخ بشر در این جنگ‌ها روی داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: از مهم‌ترین جنگ‌های معاصر، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است که از آن با عنوان «دفاع مقدس» یاد می‌شود. شاید این سؤال به وجود آید که چرا میان دو کشور همسایه جنگ به وجود آمد؟ علت اساسی این مهم را باید در سیاست‌های غرب نسبت به انقلاب اسلامی ایران، جست‌وجو کرد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ناکام ماندن غرب اشاره و تصریح کرد: انقلاب اسلامی از مهم‌ترین پدیده‌های سیاسی و اجتماعی دنیا به شمار می‌رود که در نهایت به ناکامی غرب، منجر شد؛ از آنجا بود که جنگ خانمان‌سوز دیگری را ترتیب دادند.

وی ادامه داد: در این جنگ تحمیلی، جوانان کشورمان موفق شدند با رهبری امام خمینی (ره) و با هدف مقاومت و پایداری برابر دشمن بعثی، با ایثار و از خودگذشتگی از ارزش‌های اسلامی خود دفاع کنند.

ابراهیمی‌ترکمان در ادامه سخنان افزود: علاقمند به انتقال واقعیات مربوط به جنگ ایران و عراق، به آزادی‌خواهان جهان هستیم؛ در این صورت مردم جهان برخلاف تبلیغات سوء رسانه‌های نظام جهانی سلطه با حقایق ایران اسلامی و ظلمی که از سوی استکبار بر این ملت رفته است، آشنا خواهند شد.

ابراهیمی‌ترکمان در سخنان پایانی خود اظهار امیدواری کرد که انتشار مشاهدات این گروه از مناطق عملیاتی دفاع مقدس، در رسانه‌های اروپایی، فصل نوینی از معرفی حقیقت ایران اسلامی در جهان باشد.

بنا بر اعلام این خبر، خانم زهیدا ممبراندو، خبرنگار روزنامه الموندو از اسپانیا، پائولو رادا، محقق و اندیشمند تاریخ‌ادیان از ایتالیا، جیوانی سوربلو، مؤسس و مدیر خبرگزاری «فانوسی بر روی دنیا» از ایتالیا، بیورن سورنه، متخصص تاریخ تمبر ایران از سوئد، خانم اشتفانی لاندگراف و یوهانس‌ گولد، فیلمساز و مستندسازان از آلمان و اکلیند کنت، نویسنده کتاب «ایران از گذشته تا کنون» و ایران‌شناس از سوئد به همراه همسر ایرانی‌الاصل خود، اعضای نخستین گروه بین‌المللی «راهیان نور» هستند.

این گروه در طول حضور در کشورمان از مناطق عملیاتی هویزه، آبادان، خرمشهر و شلمچه، دیدار خواهند کرد.

این برنامه با همکاری مرکز مقاومت بسیج سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاونت بین الملل سازمان بسیج مستضعفین انجام می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top