تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/12/24 - 09:04
کد خبر: 161061

متقاضیان اهداء عضو بخوانند

خبرنامه دانشجویان ایران: نجفی زاده گفت: سامانه‌ای به منظور ثبت اطلاعات متقاضیان دریافت کارت اهدای عضو در وزارت بهداشت ایجاد شده است.

دکتر کتایون نجفی زاده رئیس اداره پیوند و بیماری‌های خاص وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه فرد ممکن است در دوران حیات خود اقدام به گرفتن کارت اهدای عضو کرده باشد، گفت: اما در صورت ایجاد مرگ مغزی در فردی که کارت اهدا پر کرده باشد برای اهدا رضایت خانواده شرط است و تنها داشتن کارت مجوز لازم برای اهدا نیست.

وی ادامه داد: البته خانواده باید بداند که نظر عزیزشان چه بوده که اکثرا وقتی خانواده‌ها متوجه می‌شوند که خواست عزیزشان چه بوده به خواست او احترام می‌گذارند و اجازه اهدا می‌دهند.

نجفی زاده تاکید کرد: یکی از مشکلاتی که همیشه مطرح است این که افرادی که از طریق اینترنت اقدام به ثبت نام برای دریافت کارت اهدای عضو می‌کنند عنوان می‌کنند که کارت بسیار دیر به دست آنها می رسد و حتی به همت بسیاری از آنها هم نمی‌رسد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه ما در وزارت بهداشت هم اطلاعات متقاضیان به کارت اهدای عضو را نداریم، تصریح کرد: به این منظور یک سامانه کشوری اهدای عضو در وزارت بهداشت تشکیل شده است که افراد می‌توانند با وارد شدن به این سامانه اطلاعات را در فرم مربوطه پر کنند و بعد از الصاق عکس هم پرینت را گرفته و نزد خود نگه دارند.

نجفی زاده خاطر نشان کرد: آدرس اینترنتی این سامانه ehda.center است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
وداع با مرد هزارچهره کمدی ایران / خنده‌ها به سوگ نشستند
واکنشی به یک اقدام غلط و ضدوحدت رسانه‌ای
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top