تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/01/12 - 17:24
کد خبر: 162472

فروش یک شبه ایران برگر

خبرنامه دانشجویان ایران: علی سرتیپی مدیرعامل دفتر پخش فیلمیران با اشاره به تاثیر بسیار خوب تبلیغات تلویزیون در فروش فیلم «ایران‌برگر» گفت: بار دیگر شاهد بودیم تبلیغات تلویزیونی در فروش فیلم موثر است و شب گذشته فروش فیلم در تهران به ۱۱۰ میلیون رسید که رکورد محسوب می‌شود.

علی سرتیپی مدیرعامل دفتر پخش فیلمیران در گفت و گو فارس درباره پخش تیزر فیلم سینمایی «ایران برگر» گفت: با رایزنی هایی که انجام شد و مساعدت مدیران صدا و سیما پخش تیزر «ایران برگر» از دوشنبه شب (10 فروردین ماه) از سر گرفته شد و روز گذشته نیز تبلیغ فیلم از طریق شبکه های مختلف تلویزیون پخش شد و تاثیرات این تبلیغ موثر را در فروش فیلم شب گذشته شاهد بودیم.

وی ادامه داد: شب گذشته فیلم در تهران 110 میلیون تومان فروخت که در سینما آزادی به فروش 22 میلیون تومان و سینما کوروش به فروش 18 میلیون و 500 هزار تومان دست یافت که رکورد محسوب می شود.  در شهرستان ها هم فروش شب گذشته بسیار خوب بود و به فروش 100 میلیون در شهرستان به صورت تقریبی دست یافته است و فروش فیلم به مرز 1 میلیارد نزدیک شد.

سرتیپی درباره تاثیر تبلیغات بر فروش فیلم گفت: با تصمیم درست مدیران صدا و سیما ما شاهد تاثیر بسیار خوب تبلیغات تلویزیونی بر فروش فیلم بودیم و باید از همه عزیزانی که برای پخش تبلیغات این فیلم تلاش کردند تشکر کنم . «ایران برگر» فیلم خوبی است که توسط یکی از کارگردانان با سابقه و خوب سینمای ایران ساخته شده و توان جذب مخاطب را دارد.

وی در پاسخ به این سوال که چند تبلیغ به صورت روزانه از تلویزیون پخش خواهد شد گفت: روزانه 4 یا 5 تبلیغ را خواهیم داشت که تیزر تلویزیونی این فیلم  بعد از تعطیلات تغییر خواهد کرد.

بنابراین گزارش، فیلم سینمایی «ایران برگر» که از 20 اسفند اکران شد تبلیغاتش از 23 اسفندماه متوقف شد و با وجود عدم تبلیغات فیلم توانسته بود مخاطب را با خود همراه کند . این فیلم را مسعود جعفری جوزانی با حضور بازیگران مطرح سینما و تلویزیون ساخته است و از موضوع کمدی برخوردار است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران از بحران سربلند بیرون آمد و حالا «منطق قدرت» را به رخ می‌کشد
از "باید برخاست" محمدی‌پناه تا "علاج در وطن است" محسن چاووشی
برجام ۲ در راه است؟ نکاتی از تفاهمنامه اسلام‌آباد
ترامپ آزادسازی بخشی از اموال ایران را پذیرفته است
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top