تاریخ انتشار: جمعه 1394/02/04 - 17:18
کد خبر: 164655

واردات گوشت بوفالو به کشور محدود می‌شود

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون امور دام وزارت جهادکشاورزی گفت: قرار است، مجوز جدیدی برای ورود گوشت بوفالو به کشور صادر نشود و واردات آن محدود شود.

به گزارش فارس، حسن رکنی ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی مدیران، انجمن‌ها، اتحادیه‌ها و صنوف کشاورزی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی در استانداری کرمان برگزار شد، اظهار کرد: یارانه دامداری سال گذشته برای سه ماه پرداخت شد و این یارانه در استان کرمان هم پرداخت شده است و امیدواریم بتوانیم با برنامه جدیدی بحث یارانه را پیگیری کنیم و برنامه اجرایی برای سال جاری در زمینه پرداخت یارانه داشته باشیم.

وی در پاسخ به انتقاد یکی از فعالان حوزه دامپروری استان کرمان در زمینه ورود گوشت بوفالو به کشور برای استفاده در کارخانه‌جات سوسیس و کالباس عنوان کرد: مجوزهایی طی سال‌های گذشته برای واردات گوشت بوفالو صادر شده است و در سال جاری هم بر همان اساس حرکت کرده‌ایم، اما قرار است، مجوز جدید صادر نشود و واردات گوشت بوفالو محدود شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: راه‌اندازی زنجیره طیور در استان کرمان قابل تقدیر است و برنامه‌ریزی برای جوجه‌ریزی یکی از بهترین راه‌های تنظیم بازار در بخش مرغ است.

رکنی با بیان اینکه ایجاد ایستگاه شتر در جنوب کرمان پیگیری می‌شود، ادامه داد: سیاست کلی در دام سبک این است که دام سبک کم بازده را به دام پربازده تبدیل کنیم و بر همین اساس در تعدیل جمعیت دام موجود کار می‌کنیم.

این مسئول از واردات یک هزار راس دام پربازده به کشور خبر داد و یادآور شد: طی سال گذشته 690 هزار راس دام، 70 هزار تن مرغ و هزار تن عسل صادرات داشتیم و رکورد صادرات تخم‌مرغ هم شکسته شد.

رکنی تاکید کرد: در سال گذشته جهش خوبی در توازن واردات و صادرات داشتیم و اتفاق خوبی روی داد و حدود 2 میلیارد دلار توازن از شرایط منفی به سمت مثبت شدن پیش رفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top