تاریخ انتشار: شنبه 1394/02/19 - 10:04
کد خبر: 165892

هزینه میلیاردی تابلوهای تبلیغاتی شهرداری؟

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، اظهارداشت: یکی از ویژگی‌های طرح‌ جدید شهرداری در خصوص نصب آثار برجسته هنری در سطح شهر آن است که هزینه‌ای برای شهرداری ندارد.

جمال کامیاب در گفتگو با مهر با رد اخباری مبنی بر اینکه نصب تابلوهای تبلیغاتی برای شهرداری، میلیاردها تومان هزینه داشته است، گفت: شهرداری در قراردادهای تبلیغاتی خود سالانه ۷ تا ۱۵ درصد امکان استفاده از این فضاها برای کار فرهنگی را دارد که در ماه محرم و بهار از این سهم فرهنگی استفاده می‌کنیم. اما برای اجرایی شدن این طرح، تمام این سهم را متمرکز در این ۱۰ روز کرده‌ایم. ما حتی برای چاپ، نصب و... ریالی نداده‌ایم چون تمامی این موارد از سهم فرهنگی قراردادهای سازه‌ های تبلیغاتی پرداخت شده است.

وی با اشاره به نحوه انتخاب آثار، افزود: مکاتباتی با برخی از موزه‌های بزرگ انجام شد که آثاری که امکان تهیه تصویر با کیفیت بالا وجود دارد را از گنجینه خود برای ما بفرستند. تعداد زیادی اثر به ما ارسال شد که توسط کارشناسان هنری انتخاب شدند. البته ما برای انتخاب از میان آثار برجسته، محدودیت‌هایی هم داشتیم که مهمترین آن سازه‌های تبلیغاتی بودند که اندازه‌های متفاوتی داشتند یا در عرشه‌های پل بودند. بنابراین باید بر اساس همین محدودیت‌ها، آثار را مشخص می‌کردیم زیرا تغییر سایز آثار ممکن بود شکل اثر را دفرمه کند. کار سختی بود اما ۷۰۰ اثر برای اکران در فضای عمومی انتخاب شد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با پذیرش انتقاداتی که به جانمایی آثار می‌شود، گفت: کاملا درست است که این تابلوها باید در فضای مکث نصب شود اما شما به این حرکت، به عنوان یک حرکت نمادین و سمبلیک نگاه کنید. ما می‌دانیم که باید آثار هنری را در گالری‌ها دید، اما در این حرکت نمادین قصد داریم مردم را از وجود این آثار فاخر در موزه‌ها آگاه کنیم و یادآوری کنیم داشته‌های هنری‌مان را. بدون تردید دیدن این تابلوها در فضای ساکت و با آرامش بسیار تاثیرگذارتر است اما امروز موزه‌ها و گالری‌های ما چقدر بازدیدکننده داشته است؟ ما می‌خواستیم هنر را به یاد مردم بیاوریم.

کامیاب در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه منتقدان معتقدند این حرکت سازمان زیباسازی، یک حرکت سیاسی و نمایشی است، گفت: من مدیر فرهنگی هستم نه سیاسی و این پروژه نیز مدیریتش بر عهده من بوده و می‌خواهم از دریچه هنر و فرهنگ به این پروژه نگاه شود.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن فرحان: اختلال در تنگه هرمز، بر کل اقتصاد جهانی تأثیر می‌گذارد
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
تقسیم امتیازها در کرمان، مس باز هم نبرد
قبل از زنگ مدرسه، این قرارداد را امضا کنید!
از جذب دختران در دبیرستان پلیس تا دستور تیر برای برخورد با سارق
برپایی میز خدمت همیاران سلامت در دانشگاه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی
توضیح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره ابهامات حذف سهمیه بنزین
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
حق کودک بر حریم خصوصی
واکنش عجیب قالیباف به خبر نفتی بلومبرگ با کارتون سیمپسون‌ها
بختیاری‌زاده: امیدوارم السد را شکست دهیم
آموزش‌ ۱۰۰۰ گردان‌ مقاومت‌ ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
ادعای جانسون: جنگ علیه ایران ادامه پیدا نمی‌کند
ادعای حبس نیروهای سپاه در تونل‌های علی‌الطاهر صحت ندارد
دیدار شی و ترامپ در آستانه لغو
تعویق نشست منطقه‌ای درباره تنگه هرمز در عمان
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top