تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/02/20 - 17:24
کد خبر: 166067

فرماندار قم: امضای حکم شهردار با امضای رییس شورا غیرقانونی است

خبرنامه دانشجویان ایران:رضا سیار با اشاره به مفاد قانونی مربوط به انتخاب شهرداران اظهار کرد: بر اساس مفاد تبصره 3 ذیل ماده 71 قانون تشکیل، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و نظریه مشورتی اخذ شده از وزارت کشور، تنها مرجع صدور حکم شهردار در شهرهای با جمعیت بیشتر از 200 هزار نفر و مراکز استان، بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور است.

فرماندار قم با اشاره به وظایف فرمانداری در قبال اینگونه اقدامات شورا، طی نامه‌ای رسمی به شورای اسلامی شهر قم اعلام کرد: در اجرای ماده 80 اصلاحی قانون تشکیل، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، اعلام می‌شود صدور حکم شهردار بدون رعایت فرآیند قانونی مصرح در تبصره 3 ذیل ماده 71 قانون صدر الاشاره توسط سایر مراجع از جمله رئیس شورای اسلامی شهر قم مغایر قوانین و مقررات موضوعه است و بنابر این باید برای اصلاح و تجدید نظر در اجرای مصوبه مذکور اقدام کنند.

وی گفت: نظر به اهمیت موضوع هر گونه اقدام به استناد این ابلاغ (صدور حکم شهردار)به منزله تصرف غیر قانونی در اموال عمومی و تخلف محسوب می‌شود.

بر اسای این گزارش، بلافاصله بعد از اعتراض فرمانداری به نحوه اجرای مصوبه شورای اسلامی شهر قم بدون طی فرآیند قانونی، مدیرکل دیوان محاسبات استان هم طی نامه‌ای خطاب به رئیس شورای اسلامی شهر قم، ضمن تشریح روند قانونی صدور حکم شهردار توسط وزیر کشور، دلایل عدم رعایت صدور حکم بدون رعایت رویه مندرج در تبصره 3 ماده 71 قانون مذکور و مستندات قانونی مرتبط را از رئیس شورای اسلامی شهر قم برای اقدامات آتی مطالبه کرده است.

منبع: فارس

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top