تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/02/29 - 10:54
کد خبر: 166763

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در شبکه خبر؛

تفکر حاکم بر معاونت فرهنگی وزارت علوم، کرسی های آزاداندیشی را به محاق برده است +فیلم

تفکر حاکم بر معاونت فرهنگی وزارت علوم، کرسی های آزاداندیشی را به محاق برده است +فیلم

میرحاجی در ادامه افزود: بهتر است قضاوت را به مردم بسپاریم زیرا قضاوت شما در مورد افکار عمومی یک نوع برچسب زدن است .زیرا تشکلهای دانشجویی بارها در هر موردی و هر زمانی که ممکن بود آمادگی خود را برای برگزاری کرسی آزاد اندیشی اعلام داشته اند و محافظه کاری هم صورت نگرفته است

خبرنامه دانشجویان ایران: شب گذشته برنامه تلویزیونی «تیتر امشب» با موضوع برررسی کرسی‌های آزاد اندیشی با حضور حجت‌الاسلام قریشی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی وزارت علوم از شبکه خبر روی آنتن رفت.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در خلال این برنامه سیدمحسن میرحاجی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در ارتباط تلفنی با این برنامه بعنوان نماینده بخشی از دانشجویان ارزیابی خود را از برگزاری جلسات آزاداندیشی بیان کرد و گفت: قصور بزرگی انجام گرفته که نتوانسته ایم مطالبه رهبری را انجام دهیم. تفکر برچسب زدن به دانشجو یکی از دلایل مهم در برگزار نشدن کرسیهای آزاداندیشی است.

دانلــــــــــــــــــود

*****

دانلــــــــــــود

وی در بیان دیگر دلیل برگزار نشدن جلسات آزاداندیشی به نگاه دستوری و از بالا به پایین و بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی پرضوابط اشاره کرد و گفت: مسئولان همراهیهای لازم را برای برگزاری این جلسات ندارند تا جایی که گاهی مواقع این جلسات پشت دربهای بسته و در طبقات پنجم تا ششم برگزار می شود.

هاشمی در پاسخ به میرحاجی گفت: این که وزارت علوم تصدی گری کند صحیح نیست اگر برگزاری جلسات آزاداندیشی در چارچوب مقررات باشد ما با آنها همکاری می کنیم و هزینه های آن را پرداخت خواهیم کرد.

حجت الاسلام قریشی گفت: اینکه این جلسات پشت درهای بسته انجام شود به درد دانشگاه می خورد به شرطی که از طبقه پنجم به کف دانشگاه برسد.

وی افزود: موردی داشتیم که در این جلسات یکطرف صحبت و بعد از سخنرانی جلسه را ترک کرد و آماده شنیدن نظرات مخالف خود نشد. این روش باید از بین برود و آزادانه نظرات بیان شود.

حجت الاسلام قریشی گفت: در این جلسات باید از محافظه کاری پرهیز کرد .

میرحاجی در ادامه افزود: بهتر است قضاوت را به مردم بسپاریم زیرا قضاوت شما در مورد افکار عمومی یک نوع برچسب زدن است. زیرا تشکلهای دانشجویی بارها در هر موردی و هر زمانی که ممکن بود آمادگی خود را برای برگزاری کرسی آزاد اندیشی اعلام داشته اند و محافظه کاری هم صورت نگرفته است اما دغدغه اینجاست که گاهی افرادی که دست نشانده هستند در اجرای این جلسات خلل ایجاد می کنند.

هاشمی در پاسخ گفت: ما باید چه کنیم تا شما با ما همکاری داشته باشید . شما چرا زمانی که عده ای مخالفت می کردند دخالت و اظهار نظر نکردید؟

میرحاجی گفت: نظرهای مخالف و موافق در بین دانشجویان بسیار است و این شما هستید که باید کاسه صبر خود را خالی نگهدارید.

خبر مرتبط//

ضیاء هاشمی: بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بارها به ما انگ زده و بارها علیه ما بیانیه داده و ما را متهم کرده است

حجت‌الاسلام قریشی: در کرسی‌های آزاد اندیشی یک نفر می‌آید، سخنرانی می‌کند و بعد از آن جلسه را ترک کرده و حاضر نمی‌شود نظرات مخالف خود را گوش کند

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از تزریق فشار شوک‌آور به جامعه پرهیز کنید
آغاز موج تازه گرانی، نتیجه تکرار نسخه شکست‌خورده
۷ راه برای محافظت از فرش ها در مناطق پر رفت و آمد
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top