تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/03/04 - 19:57
کد خبر: 167395

گلایه یک مرجع تقلید از بی حرمتی به نان

خبرنامه دانشجویان ایران: آیت‌الله علوی گرگانی گفت: اگر کسی به نان بی‌احترامی کند دچار مشکلات زیادی می‌شود.

این مرجع تقلید در دیدار صنف نانوایان قم با گرامیداشت ولادت امام حسین و امام سجاد(ع) گفت: نانوایان از قشر زحمتکش در نظام جمهوری اسلامی هستند، زیرا عهده‌دار تامین نان امت هستند.

وی به سیره نبی اکرم(ص) درباره احترام به نان اشاره کرد و افزود: پیامبر گرامی(ص) هر زمان نان می‌گرفتند می‌بوسیدند و با احترام با این نعمت بزرگ الهی رفتار می‌کردند و درباره احترام به نان نیز سفارش‌های زیادی به مردم می‌کردند.

وی با بیان این‌که «اگر کسی به نان بی احترامی کند دچار مشکلات زیادی می‌شود» اظهار کرد: نان و جو دو مایه حیاتی در جامعه اسلامی است؛ لذا از این لحاظ نان مایه و حیات الهی است که به وسیله حیات نان واجبات دیگر مانند نماز و روزه استمرار و دوام دارد.

آیت‌الله علوی‌گرگانی افزود: متاسفانه برخی از اعمال در جامعه به وقوع می‌پیودند که ناپسند است و از جمله آن اعمال، این که بعضی از انسان‌ها احترام نان را نگه نمی‌دارند و به نان بی احترامی می‌کنند و نان را به نوعی پرتاب می‌کنند که این گونه اعمال در اسلام و دین مطرود و ناپسند است.

این مرجع تقلید با بیان این‌که «مثل نان در میان نعمت‌های دیگر مانند مثل پیغمبر(ص) نسبت به مسائل دیگر است» اظهار کرد: همانطور که پیامبر(ص) ارزش و اعتبار خاصی دارد و احترام او واجب است و از ارزش‌های دین به شمار می‌رود، نان نیز از احترام خاصی در جامعه برخوردار است و ارزش خاصی دارد.

وی افزود: نانواها باید سعی کنند در ارائه خدمت رسانی به مردم رضایت خدا را در نظر داشته باشند و موقع دریافت پول از مردم خود را مدیون آنها نکنند.

وی افزود: زندگی و سیره ائمه(ع) پر از نکته‌های مفید است و یکی از سیره‌ها این است که دیگر خود را مدیون مردم نمی‌کردند. اگر چه مردم احترام خاصی برای انبیا و معصومین قائل بوده‌اند، ولی هیچ وقت معصومین و انبیاء(ع) خود را گرفتار دین مردم نمی‌کردند.

وی اظهار کرد: پیروان و شیعیان امام علی(ع) کسانی هستند که نسبت به ایمان و حق مردم بسیار محتاط اند و حاضر نیستند به خاطر زندگی دنیوی دامن خود را به دین مردم آلوده کنند.

به گزارش حوزه نیوز، وی در توصیه به نانوایان گفت: اگر کسی به شما کم لطفی کرد و نسبت به نان بی احترامی کرد شما به او تذکر بدهید که نان احترام خاصی دارد اگر نان نباشد نماز و روزه نخواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top