تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/03/05 - 09:16
کد خبر: 167457

سید محسن حسینی

دانشگاه یا جولانگاه؟!

دانشگاه یا جولانگاه؟!

خیالم این بود که ما در دانشگاه فقط وظیفه کسب علم داریم ولاغیر. بعدها با تشکل های دانشجویی ارتباط گرفتم و حضور بعضی افراد منحرف یک حس وظیفه ای را برایم ایجاد می کرد. حسی که بارها تعبیر به تندروی و آتیشی بودن شد.

خبرنامه دانشجویان ایران:: سید محسن حسینی// روزهای اول که به دانشگاه آمدم تصور خنده داری از محیط جدید در ذهن داشتم. خیالم این بود که ما در دانشگاه فقط وظیفه کسب علم داریم ولاغیر. بعدها با تشکل های دانشجویی ارتباط گرفتم و حضور بعضی افراد منحرف یک حس وظیفه ای را برایم ایجاد می کرد. حسی که بارها تعبیر به تندروی و آتیشی بودن شد.

الان چند سال از تجربه های تلخ و شیرین دانشگاه می گذرد و می بینم چقدر ساده بعضی جریان های سیاسی سکولار دانشگاه را سایت تبلیغاتی خود کرده اند. کسانی که قدرت و نفوذی دارند که بتوانند یک سلسله دانشگاه را وقف خاندان خود کنند. اگر تاسیس دانشگاه کار ساده ای بود الان هشتصد و شونزده دانشگاه خصوصی داشتیم. مثل دانشگاه پشت گرم ها که در آن همه آزادند. به قول سید مرتضی آوینی همه در این مملکت همه آزادند الا بچه حزب اللهی ها.

چه بسیار دانشجویانی که آینده خود را برای این سیاستمداران تباه کردند. کسانی که سال ها سر قبری گریه می کردند که مرده ای در آن نبود. دولت تدبیر و امید رای آورد اما کسی از دانشجویان زندانی سیاسی سراغی نمی گیرد. همان دلسوزان خطاکاری که با تحریک جریان نزدیک به دولت, زندگی را به خیال خود فدای آزادی کردند. باز هم آزادی, کلمه ای با ظاهر زیبا و باطنی پر معنا.

انتخابات نزدیک است و جو سیاسی دانشگاه ها داغ. این حرارت خاطرات زیادی را برای دانشجویان سیاسی زنده می کند. خاطراتی که به اعتراف اشتباه ختم می شود. دلیل این اشتباه خیانت سیاستمداران به دانشگاه است. کسانی که دانشگاه و دانشجو را ابزار کسب قدرت می دانند. تاریخ شاهد است که زالو ها همیشه به بهانه آزادی دانشجو را فدا می کنند.

مقام معظم رهبری از دانشجو به عنوان فرد موثر و تحصیل کرده در محیط دانشگاه چه چیزی را می خواهد؟ ایشان بارها اشاره کرده اند که دانشجویان بسیجی باید تحلیل داشته باشند درعین حال گفته اند که دانشگاه دور از جو سیاست زدگی باشد و باید به فضای علمی بپردازد. جای دیگر ایشان فرمودند: من از شما تحصیل, تهذیب و ورزش می خواهم. هیچ شکی نیست که پیگیری مسائل سیاسی خود در بعد تهذیب جای می گیرد و تبلیغ برای افراد با کفایت خود عبادت است. اما آنچه امروز می بینیم یک جولانگاهی برای صید بیشتر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احراز هویت شهدای جنگ‌های اخیر تکمیل شد
بازدید وزیر ورزش از تمرینات تیم هندبال جوانان ایران
ادعای نماینده آمریکا در سازمان ملل: توافق با ایران امروز امضا می‌شود!
آماده‌باش ارتش تل‌آویو از بیم پاسخ ایران طی ساعات آینده
اوباما: آمریکا باید بیاموزد که با بمباران و قلدری به نتیجه نمی‌رسد
ترکیب تیم ملی بوکس مردان در جام جهانی مشخص شد
پزشکیان: حفظ وحدت و انسجام ملی مهم‌ترین اولویت امروز کشور است
ترامپ: حمله صبح امروز به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد
فرمانده هوافضای سپاه در ایکس حساب رسمی ندارد
دیدار اعضای دفتر رهبر شهید انقلاب با خانواده شهیده زهرا بهشتی
مردم نامحرم سرنوشت خود نیستند
ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل نیوزیلند در اولین بازی جام‌جهانی
دانشجویان جدیدالورود از نیمسال دوم سال تحصیلی وارد دانشگاه‌ها می شوند
یک هسته‌ی ۴ نفره گروهک تروریستی-تکفیری متلاشی شد
امتحانات نهایی دانش‌آموزان از ۲۱ تیر برگزار می‌شود
تغییر زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
افزایش رقم کالابرگ تکلیف قانونی است
کنکور سراسری قطعا ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار می‌شود
ترکیب تیم ملی والیبال ایران برای بازی با بلژیک اعلام شد
ایران در حوزه علوم شناختی جزو ۲۰ کشور برتر جهان است
اخطار سازمان بازرسی به بانک‌های متخلف در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top