تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/03/05 - 10:04
کد خبر: 167469

اعلام نام سرمربی احتمالی رئال مادرید

خبرنامه دانشجویان ایران: وکیل اول باشگاه رئال مادرید و دلال معروف فوتبال اروپا به خبرنگاران گفت: رافائل بنیتس به احتمال 99 درصد سرمربی آینده رئال مادرید است.

به گزارش خبرگزاری فارس، ارنستو برونزتی پس از قطعی شدن ماجرای اخراج آنچلوتی و طی شدن مراحل اداری برای خداحافظی کامل با کارلتو، در جمع خبرنگاران حاضر شد و با اشاره به اوضاع پیچیده حاکم بر باشگاه رئال مادرید از هواداران خواست تا فضا را بیش از این احساسی نکنند و منطقی باشند.

برونزتی تصریح کرد: «متاسفانه عده‌ای بر این باورند که آنچلوتی یگانه نجات دهنده باشگاه رئال مادرید بوده و هست اما نباید فراموش کنیم که هیچ مربی بزرگتر از تیمش نیست، آنچلوتی مربی بسیار بزرگی است و دوست خوب من خواهد بود اما در رئال مادرید با کسی شوخی نداریم و قرار نیست اگر در فصل گذشته افتخاری کسب شده تمام ناکامی‌های کنونی مورد بخشش قرار بگیرد. ما از عملکرد امسال او راضی نبودیم این را خود آنچلوتی هم به خوبی درک می‌کند.»

وی ادامه داد: «گزینه اصلی برای مذاکره، رافائل بنیتس است، اگر از من می‌پرسید باید بگویم که او به احتمال 99 درصد سرمربی آینده رئال مادرید خواهد بود اما این یک درصد باقیمانده را باید جدی گرفت و من آخرین تصمیم گیرنده نیستم. باید با رافا مذاکره شود و شرایط او را هم شنید.

شب گذشته، بعد از اینکه رئال مادرید تحت هدایت آنچلوتی نتوانست مقام در شان این باشگاه در فصل جاری کسب کند سران باشگاه مادریدی تصمیم به برکناری وی گرفتند تا دوران آنچلوتی هم در رئال مادرید به پایان برسد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته پذیرش براساس سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۵
اسامی ‌معرفی‌شدگان رشته‌های خاص آزمون کاردانی به کارشناسی اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام دومین آزمون بسندگی زبان فارسی ویژه دانشجویان خارجی
وزیر خارجه ارمنستان با رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد
کاظمی: ظرفیت‌های آموزشی ایران و عراق باید بیش از گذشته توسعه یابد
سالاریه: بیش از ۳۰ ماهواره در پروژه‌های مختلف کشور در دست ساخت است
حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان باید در دستورکار باشد
۱۴ میلیون جوان در سن ازدواج، مجرد هستند
توافق مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی سهمیه‌های کنکور
ضریب جینی خانوارها کاهش یافت
حمایت سازمان بهزیستی از ۴۶ هزار خانواده دارای فرزندان چندقلو
تفاهم‌نامه چهارجانبه طرح رداکارت دانشجویان فردا ۱۴ مهر امضاء می‌شود
وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معرفی شد
پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله از طریق کنکور ۱۴۰۵
گردشگری خانواده‌محور باید به سیاست‌گذاری شهری راه پیدا کند
ورود AFC به پرونده بازیکن استقلال
پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
۲ نفر از عوامل شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان اعدام شدند
در صورت اشتباه مجدد دشمن، پاسخ کوبنده می‌دهیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top