تاریخ انتشار: جمعه 1394/04/12 - 14:44
کد خبر: 171752

تصویری از صفحه کلید گوشی اندرویدی بلکبری فاش شد

تصویری از صفحه کلید گوشی اندرویدی بلکبری فاش شد

شرکت بلکبری که به صفحه کلیدهای فیزیکی گوشی‌های خود شهره است، این‌بار قصد ورود به بازار گوشی‌های اندرویدی را دارد. به تازگی تصویری از صفحه کلید یکی از دو گوشی احتمالی اندرویدی بلکبری فاش شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: شرکت بلکبری که به صفحه کلیدهای فیزیکی گوشی‌های خود شهره است، این‌بار قصد ورود به بازار گوشی‌های اندرویدی را دارد. به تازگی تصویری از صفحه کلید یکی از دو گوشی احتمالی اندرویدی بلکبری فاش شده است.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شرکت کانادایی بلکبری تا پایان سال میلادی جاری قصد دارد تا با عرضه‌ی دو گوشی به نام‌های بلکبری ونیس و بلکبری پراگ وارد بازار گوشی‌های اندرویدی شود. بلکبری ونیس گوشی پرچم‌دار با مشخصات عالی خواهد بود که احتمالاً به صفحه‌نمایش خمیده با رزولوشن QHD مجهز خواهد شد. اما گوشی بلکبری پراگ از دسته گوشی‌های پایین‌رده خواهد بود که احتمال می‌رود نسخه‌ی اندرویدی بلکبری زد۳ باشد.

اما عکس جدید فاش شده از گوشی جدید بلکبری صفحه‌کلید آن را به نمایش می‌گذارد که بیشتر به بلکبری پاسپورت شباهت دارد. احتمال می‌رود تصویر فاش شده متعلق به صفحه‌کلید بلکبری ونیس باشد. کلید‌های نرم‌افزاری که بر روی صفحه‌نمایش قابل مشاهده هستند نشان می‌دهند که بلکبری از سیستم‌عامل اندروید آبنبات چوبی بهره خواهد برد؛ اما بیشتر از این اطلاعات دیگری در دسترس نیست.

ماه گذشته مدیر عامل بلکبری، جان چن، از احتمال معرفی گوشی‌های هوشمند اندرویدی توسط این شرکت سخن گفته بود و همچنین به این نکته نیز اشاره کرده بود که تنها در صورتی گوشی اندرویدی خواهند ساخت که از امنیت سیستم‌عامل آن اطمینان کامل حاصل کرده باشند.

حال با توجه به تصاویر فاش شده و شایعاتی که به گوش می‌رسند، احتمالاً بلکبری توانسته اندروید را به سطح امنیتی دلخواه خود برساند. احتمال می‌رود به زودی بلکبری اطلاعیه‌ای را در این مورد منتشر کند.

منبع: PHONEARENA

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top