تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/05/06 - 13:06
کد خبر: 174196

اعتراف گوگل به شکست گوگل پلاس

خبرنامه دانشجویان ایران: شرکت گوگل با تغییر سیاست خود به کاربران امکان داده تا با استفاده از یک حساب کاربری در این سایت به همه امکانات دسترسی داشته باشند. این در حالی بود که تا قبل از این عضویت در گوگل پلاس برای این کار ضروری بود.

به گزارش فارس به نقل از سی نت، غیراجباری شدن عضویت در گوگل پلاس برای استفاده از همه خدمات گوگل نشان می دهد که خود این شرکت به شکست شبکه اجتماعیش اذعان کرده و دیگر اصراری به مجبور کردن کاربران به حضور در ان ندارد.

کارشناسان می گویند سیاست قبلی گوگل این بوده که شبکه اجتماعی گوگل پلاس را به دروازه ای برای استفاده از بقیه محصولات و خدماتش تبدیل کند. اما این روزها دیگر اصراری به این کار ندارد.

شبکه اجتماعی گوگل پلاس چهار سال پیش با تبلیغات گسترده ای اغاز به کار کرد و گوگل در آن زمان امیدوار بود از این طریق رقبای قدرتمندی همچون فیس بوک را از میدان به در کند. اما با از راه رسیدن دهها شبکه اجتماعی خلاق این آرزو جامه عمل به خود نگرفت.

کاربران گوگل از این پس برای اشتراک گذاری محتوا، برقراری ارتباط با دیگر کاربران گوگل یا ایجاد حساب کاربری در یوتیوب نیازی به عضویت در گوگل پلاس ندارند و کافیست یک حساب کاربری عمومی ایجاد کنند. سیاست قبلی گوگل با اعتراض بسیاری از کاربران مواجه شده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
وداع با مرد هزارچهره کمدی ایران / خنده‌ها به سوگ نشستند
واکنشی به یک اقدام غلط و ضدوحدت رسانه‌ای
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top