تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/05/07 - 09:38
کد خبر: 174260

وضعیت جذب 5 هزار نیروی آموزش و پرورش

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، با عنوان این مطلب که برای استخدام ۵ هزار نیروی جدید نیازسنجی شده است، تاکید کرد: این افراد باید دوره حرفه ای معلمی را بگذرانند.

به گزارش تسنیم، عباس قنبری در گفتگو با مهر، اظهار کرد: مهر 95 اولین ورودی های دانشگاه فرهنگیان که ورودی سال 92 هستند، فارغ‌التحصیل خواهند شد و این گروه از دانشجویان برای غنی‌سازی کیفیت آموزش و پرورش به بدنه این مجموعه وارد می شوند.

وی با اشاره به آزمون استخدام 5 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش، افزود: این استخدام مصوبه مجلس شورای اسلامی و تایید وزیر آموزش و پرورش است و ماموریت آن به دانشگاه فرهنگیان داده خواهد شد و نوع انتخاب ها زیر نظر این دانشگاه انجام می شود.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به نیاز این گروه 5 هزار نفری به آموزش های لازم عنوان کرد: این استخدامی ها باید دوره حرفه ای معلمی را بگذرانند و یک سال زمان برای کسب صلاحیت های حرفه ای معلمی برای آنها پیش بینی شده است.

قنبری ادامه داد: آموزش در دانشگاه فرهنگیان بر اساس ضوابط مشخص و بر مبنای رشته های تحصیلی است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا برای استخدام این نیروها نیازسنجی نیز شده یا نه، تصریح کرد: در وزارت آموزش و پرورش مرکزی به نام مرکز نیروی انسانی وجود دارد که وظیفه آن نیازسنجی است و بر اساس رشته ها، جنسیت و منطقه نیازهای موجود در حوزه نیروی انسانی را اعلام کردند.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به این سئوال که متولی برگزاری این آزمون کیست، گفت: باید در این زمینه با وزارت آموزش و پرورش به توافق برسیم ولی قطعا برگزاری آزمون مشارکتی است.

قنبری همچنین درباره مسائلی که در آزمون پیشین به وجود آمده بود و عدم تکرار آن خاطرنشان کرد: مطمئنا اگر هیات رئیسه دانشگاه و شورای معاونان آموزش و پرورش تدبیری بیاندیشند که آزمون به بهترین شکل و با بالاترین کیفیت برگزار شود و نیازهای منطقه ای مورد توجه باشند، شاهد برگزاری آزمونی مناسب و بی هیچ حرف و حدیثی خواهیم بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top