تاریخ انتشار: شنبه 1394/05/10 - 13:52
کد خبر: 174556

عضو کمیسیون آموزش: برخورد با مسببان موضوع بورسیه را از قوه قضاییه پیگیری می‌کنیم

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: باید با افراد مسبب موضوع بورسیه‌ها برخورد قانونی صورت گیرد، برای همین از قوه قضائیه به عنوان مدعی العموم انتظار داریم دراین قضیه ورود پیدا کند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی در گفتگو با مهر درخصوص پیگیری کمیسیون آموزش درباره جرم هایی که در زمینه بورسیه ها صورت گرفته از طریق دادستانی قوه قضاییه و معاون اول رئیس جمهور گفت: بالاخره به دانشجویان بورسیه و نظام ظلم شد، مقام معظم رهبری نیز به طور صریح به این موضوع اشاره کردند، باید با افراد مسبب موضوع بورسیه‌ها برخورد قانونی صورت گیرد.

وی ادامه داد: علاوه بر دانشجویان به نظام نیز ظلم شد، حال سوال این است که با کسانی که ظلم کرده اند چه برخوردی شده است؟ وزارت علوم به عنوان مخاطب اصلی این قضیه برای رفع این ظلم باید سریع تر اقدام کند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس تاکیدکرد: باید با افرادی که منشاء این ظلم بودند برخورد شود، اگر برخوردی نشود، این افراد مسیرهای دیگری را طی می کنند.

وی بابیان اینکه دست هایی در کار بورسیه ها وجود دارد، افزود: طرح مساله بورسیه ها بیشتر هوچی گری تبلیغاتی، برای بهره برداری سیاسی بود. اینکه ما اعتماد عمومی مردم را برای یک بهره برداری سیاسی زیرسئوال ببریم ظلم به نظام است، ضمن اینکه این مساله باعث شد، برخی نخبگان از مسیر تحصیل و تحقیقات و خدمت به کشور بازمانند و زندگی آنها به چالش کشیده شد.

سلیمی یادآور شد: کمیته اصل ۹۰ نیز اعلام کرده نزدیک ۹۷ درصد بورسیه ها هیچ مشکلی نداشتند بنابراین انتظار ما این است که هرچه سریع تر بانیان این ظلم معرفی شوند و قوه قضاییه هم به عنوان مدعی العموم حتی اگر وزارت علوم دراین زمینه اقدام نکند، خود در این مساله ورود پیدا کرده و با بانیان این مساله برخورد جدی و قانونی کند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس در خصوص اینکه با توجه به تاکید مقام معظم رهبری هنوز تکلیف بورسیه های باقی مانده روشن نشده است، افزود: یک عده در وزارت علوم مانع به نتیجه رسیدن مساله بورسیه‌ها هستند، برای همین از قوه قضائیه به عنوان مدعی العموم انتظار داریم دراین قضیه ورود پیدا کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top