تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/05/13 - 13:20
کد خبر: 174963

در دانشگاه هرمزگان چه خبر است؟

سونامی تغییر کارمندان اداره فرهنگی در تعطیلات تابستانی!

سونامی تغییر کارمندان اداره فرهنگی در تعطیلات تابستانی!

سبک و سیاق رفتاری معاونت فرهنگی جدید این دانشگاه از آنجایی شروع شد که با تخلفات متعدد و واضح عده‌ای تحت عنوان «موسس انجمن اسلامی دانشجویان» برخوردی صورت نگرفت و با نادیده گرفتن این امر، به این گروه مجوز داده شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: با تغییر بلدوزری روسای دانشگاه‌ها توسط جعفر توفیقی و رضا فرجی دانا، به راه افتادن سونامی تغییر کادر و اساتید، مسئولین و کارمندان داخل دانشگاه‌ها دور از انتظار نبود.

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یکی از دانشگاه‌هایی که دستخوش سونامی تغییرات شده، دانشگاه هرمزگان است.

دکتر مرادی، از مهرماه با توجه به تغییر رییس دانشگاه هرمزگان به عنوان معاون فرهنگی این دانشگاه منصوب شده است.

امروز تغییرات زیادی در دانشگاه هرمزگان در حال شکل گیری است؛ طبق معمول پس از تغییر رئیس دانشگاه، تغییر معاونت فرهنگی، محتمل است اما تغییر در سطح کارشناسان و کارمندان اداری آن بخش غیر معمول است.

سبک و سیاق رفتاری معاونت فرهنگی جدید این دانشگاه از آنجایی شروع شد که با تخلفات متعدد و واضح عده‌ای تحت عنوان «موسس انجمن اسلامی دانشجویان» برخوردی صورت نگرفت و با نادیده گرفتن این امر، به این گروه مجوز داده شد.

جالب‌تر اینکه علی رغم لزوم وجود 7 عضو حقیقی در شورای مرکزی این تشکل دانشجویی بر طبق اساسنامه‌شان، تنها 7 نفر کاندیدای انتخابات شورای مرکزی شدند و کمتر از 30 نفر در انتخابات این تشکل شرکت کردند!

قسمت تعجب برانگیز ماجرا این است که در روز برگزاری انتخابات برای طبیعی جلوه کردن آن، دو نفر به لیست کاندیدا اضافه شدند.

این گروه معلوم‌الحال در تابستان سال گذشته طی بیانیه ای از وزیر درخواست کرده بودند که دکتر شیخی به ریاست دانشگاه انتخاب شود که چندی بعد همین شخص به ریاست دانشگاه منصوب شد.

 از طرفی در این مدت تشکل‌های دانشجویی رسمی دانشگاه، برای برگزاری مراسمات‌شان با مشکلات عدیده‌ای از قبیل لغو یا تعویق برنامه‌ها توسط مسئولین دانشگاه مواجه بوده‌اند.

 این گروه مجهول‌الهویه در دانشگاه اما سعی در لغو برنامه‌های سایر تشکل‌ها را نیز داشته است؛ یکی از این برنامه‌ها، کرسی آزاداندیشی بوده است که با اصرار برخی اساتید و تشکل‌ها، برگزار شد.

یکی از برنامه‌های دیگری که با محوریت این گروه بی نام و نشان در دانشگاه برگزار شده است، مجلسی کاملا سیاسی و محفلی انتخاباتی برای جریان‌های سیاسی خاص در کشور تدارک دیده شد؛ این مراسم با عنوان گرامیداشت روز جهانی زن و با حضور مشاور استاندار هرمزگان برگزار شد اما به میتینگ تبلیغاتی علیه دولت قبل و دعوت به مجلس همسو با دولت و همکاری زنان با خانم راکعی(مشاور استاندار هرمزگان) تبدیل شد؛ سیاسی شدن این برنامه باعث شد تا دانشجویان جلسه را ترک کنند و اعتراض خود را در قالب بیانیه به مسئولان دانشگاه و وزارت علوم اعلام کنند.

چندی بعد نیز همایشی با عنوان اعتدال، عقلانیت و توسعه ی پایدار در دانشگاه برگزار شد که در آن به واکاوی اعتدال و خشونت گرایی پرداخته شد.

و تعطیلات تابستانی در حالی به بهترین فرصت برای معاون فرهنگی دانشگاه تبدیل شده است تا تغییرات کلی در کارمندان این بخش انجام دهد که انتخابات مجلس، پیش رو است و گمانه‌زنی‌های مختلفی در مورد چگونگی رفتار این دانشگاه در انتخابات وجود دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
در نشست وزیران خارجه کشورهای عربی و اسلامی در امان چه گذشت؟
پس از ماه‌ها کشمکش با دولت ترامپ، رئیس دانشگاه براون کنار می‌رود
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top