تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/05/27 - 09:37
کد خبر: 176119

میدان انقلاب تا خیابان وصال پیاده‌‌راه می‌شود

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: بیشتر شهروندان این مسیر را به صورت پیاده طی می‌کنند و تنها باید بررسی شود که کدام مسیر عبوری حذف شود/ پیاده‌راه شدن مسیر میدان قدس-تجریش منتفی شد.

عیسی علیزاده در گفتگو با نسیم، با بیان اینکه طرح پیادهراه فرهنگی در انقلاب در دستور کار جدی سازمان زیباسازی قرار گرفته است زیرا قابلیت اجرا دارد،‌ گفت: این  مسیر از میدان انقلاب تا خیابان وصال قابلیت اجرا دارد و از آنجا که در این مسیر خط بی‌ارتی و دو مسیر رفت و برگشت خودرو وجود دارد، امری شدنی است.

وی ادامه داد: بیشتر شهروندان این مسیر را به صورت پیاده طی می‌کنند و تنها باید بررسی شود که کدام مسیر عبوری حذف شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران همچنین درباره اجرای طرح پیاده راه مسیر قدس-تجریش نیز گفت:‌ بعید است در دو سال باقی مانده این طرح نهایی و اجرایی شود زیرا باید مسیر جایگزین برای تردد خودروها در این مسیر به بهترین شکل پیش بینی شود.

علیزاده با تاکید بر اینکه پیاده راه سازی مساله ایست که در آن زیباسازی،‌معاونت حمل و نقل و ترافیک و شهرداری منطقه باید نظر دهند، افزود: مطالعات و کار کارشناسی ین طرح صورت انجام شده است اما اجرای آن مساله ای است که باید با دقت بیشتری انجام شود.

شهرداری تهران پیش از این پیاده راه سازی مسیر امام حسین(ع) تا میدان شهدا را انجام داده است که به دلیل مشکلات متعدد برای شهروندان و انتقاد اعضای شورای از آن به عنوان طرح پیاده راه سازی ناموفق یاد  می‌شود حال برای این طرح قدس - تجریش با وجود نهایی شدن طرح و مطالعات صورت گرفته، عملیاتی شدن آن به تعویق افتاده است به طوری که دو مدیرعامل پیشن این سازمان بر اجرای آن تاکید داشتند و حال مدیریت جدید اجرای آن را دور از ذهن می‌داند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top