تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/06/31 - 12:49
کد خبر: 179849

اظهارنظر جدید سرالکس فرگوسن درباره کی‌روش

خبرنامه دانشجویان ایران: سرالکس فرگوسن بار دیگر به تمجید از سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پرداخت و تأکید کرد او گزینه مناسبی برای هدایت منچستریونایتد بود.

به گزارش تسنیم، کتاب جدید سرالکس فرگوسن با نام «رهبری» که امروز (سه‌شنبه) وارد بازار می‌شود ابعاد جدیدی از دوران مربیگری‌ او که در 26 سال مربیگری‌اش در منچستریونایتد 38 جام مختلف را برای این تیم به ارمغان آورد، نشان می‌دهد.

سرالکس در کتاب جدیدش همانند کتاب شرح حال خود بار دیگر به تمجید از کارلوس کی‌روش، دستیار سابقش و سرمربی فعلی تیم ملی ایران پرداخته است. نشریه «گاردین» انگلیس با استناد به کتاب جدید فرگوسن نوشت: تحسین فرگوسن از کی‌روش پرتغالی که در دو مقطع به عنوان دستیار او در منچستریونایتد (2002 تا 2003 و 2004 تا 2008) فعالیت کرد، آشکار است.

در ادامه گزارش «گاردین» آمده است: بازیکنانی که به تمرینات سخت کی‌روش معترض بودند و اعتقاد داشتند این تمرینات باید سبک‌تر شود، اعتبار و نمایش خود در دیدار مقابل بارسلونا در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2008 را مدیون تمرینات مشقت‌بار این مربی پرتغالی بودند، مربی‌ای که فرگوسن می‌خواست کاندیدای جانشینی او باشد.

در پایان گزارش «گاردین» آمده  است: در دو قسمت مجزای کتاب، فرگوسن گفته کی‌روش می‌توانست جانشین او در منچستریونایتد باشد ولی کارلوس تصمیم گرفت به رئال‌مادرید برود و پس از آن هم هدایت تیم ملی فوتبال پرتغال را برعهده گرفت. گاردین البته از این تصمیمات به‌عنوان فاجعه یاد کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
حمله تروریستی آمریکا به نفتکش هندی و احضار دیپلمات آمریکایی
سرمایه‌گذاری ۵ همتی برای خودکفایی در دارو و تجهیزات پزشکی
آیت‌الله اراکی خطاب به مسلمانان: حمله به منافع آمریکا یک واجب شرعی است
پزشکیان: زیرساخت‌های حیاتی، شریان‌های زندگی مردم‌اند
ترامپ با گزافه‌گویی علیه ایران: برای خاورمیانه و کل جهان صلح می‌خواهم
ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و تحریم‌های جدید علیه ایران
مسکو: درخواست‌ها از ایران برای ازسرگیری بازرسی‌ها کاملا نامناسب است
بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
مسکو: تحریم‌ها علیه ایران، کوبا و کره شمالی لغو شوند
جاده چالوس یک‌طرفه شد
فیلم | استاد دانشگاه: ۶ پل اصلی مسیر ترانزیت راه‌آهن ریلی ما را زدند/ ۴۰ ساعت طول کشید تا پل‌ها بازسازی شد!
ایران تنها در صورت پذیرش خواسته‌های ملت، پای میز مذاکره می‌رود
مراسم گرامیداشت سرداران شهید و شهدای اقتدار ایران برگزار شد
تکرار سیاست مذاکره و جنگ ترامپ علیه ایران
پرداخت ۲۲۸۰ میلیارد ریال خسارت به خودروهای جنگ‌زده
تصویب قطعنامه ضدایرانی در نشست شورای حکام آژانس اتمی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top