تاریخ انتشار: جمعه 1394/07/03 - 15:38
کد خبر: 180083

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه های البرز در پی حادثه منا

خبرنامه دانشجویان ایران: شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان البرز طی بیانیه ای با محکومیت فاجعه انسانی در منا از دولت درخواست کرد که با جدیت تمام ابعاد فاجعه انسانی در سرزمین وحی را پیگیری کند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان البرز طی بیانیه‌ای با محکومیت فاجعه انسانی در منا از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست کرد که با جدیت تمام ابعاد فاجعه انسانی در سرزمین وحی را پیگیری کند.

در بیانیه شورای تبیین مواضع دانشجویی دانشگاه های البرز آمده است: این روزها موسم حج در حال برگزاریست و زائران حرم قرب الهی، رهسپار سفری شده اند که سال‌ها، ثانیه ثانیه عمرشان را در آرزوی رسیدن زمان این سفر سپری کرده اند.

حج میعادگاه حضور گسترده امت مسلمان جهان برای دست یافتن به هویت راستین و منش والای الهی در معبد عشق و میقات عرفان و شعور بوده و طبیعی است با رسیدن ماه ذی حجه حضور زائران برای انجام این فریضه الهی باید در سایه امنیت باشد و وظیفه اجرای این مهم به عهده کشور میزبان است.

صحبت از حکومتی است که تنها نامی از اسلام و مسلمانی را با خود به یدک می‌کشد و در عمل هیچ بویی از اسلام نبرده است. حمله به کشور فقیر و استقلال طلب یمن،‌ همراهی با صهیونیست‌ها، حمایت مالی و تبلیغاتی از گروه های تروریستی و تکفیری مانند داعش، بر افروختن شعله جنگ در سوریه و عراق، تخصیص بودجه سالانه برای گسترش وهابیت و مقابله باهمه گیرشدن تشیع در منطقه، این‌ها تنها تعدادی از جنایت هایی است که سران عیاش رژیم نفت خوار سعودی در حق امت مسلمان منطقه انجام داده اند و حالا باید به این فهرست سهل‌انگاری و ناکارآمدی در برگزاری مراسم حج را هم اضافه کرد.

سهل انگاری که سبب سقوط جرثقیل بر سر حجاج بیت الحرام شد و صدها نفر را به کام مرگ فرو برد.

با مرور تاریخ درمی یابیم که عربستان سعودی زائر کشی را یکی از اهداف سالانه خود برنامه‌ریزی کرده است چراکه آنها در سال‌های قبل نیز در خانه  امن الهی کشت و کشتار به راه انداخته‌اندو جنایات آنها در به شهادت رساندن زائران ایرانی در سال ۱۳۶۶ به جرم برائت از مشرکین در تاریخ ثبت شده است.

حج ۱۳۹۴ با وجود حوادث ناگوار به روزهای پایانی خودش می‌رسید که ناگهان در روز عید قربان شاهد سند دیگری بر بی‌کفایتی و بی‌عرضگی آل سعود در تجمع بزرگ مسلمانان را شاهد شدیم به گونه‌ای که با بسته شدن خیابان‌ها توسط ماموران امنیتی در منا هزاران نفر از حاجیان جان به جان آفریدند و هزاران نفر دیگر مجروح شدند.

اینک در این برهه از زمان سیاست‌های شرارت‌آمیز آمریکا در این منطقه که مایه‌ جنگ و خونریزی و ویرانی و آوارگی و نیز فقر و عقب‌ماندگی و اختلافات قومی و مذهبی را بدنبال دارد، جنایت‌های رژیم صهیونیستی که رفتار غاصبانه در کشور فلسطین را به نهایت درجه‌ شقاوت و خباثت رسانید و اهانت مکرّر به حریم مقدّس مسجدالاقصی و کودکشی را بیش از پیش ادامه می‌دهد.

با جنایات وحشیانه آل سعود ملعون غرب آسیا را دچار بحران شده و لذا عربستان می کوشد با خلق کردن حوادثی در کنگره حج، ذهن‌ها را از جنایات منطقه منحرف کرده وضمن پوشاندن جنایات خود در یمن منافع آمریکا و اسرائیل را در منطقه تامین کند.

ما دانشجویان استان البرز ضمن همدردی با خانواده‌های عزادار ایران و جهان با تاسی از فرمایشات مولا و مقتدای خود حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای )مدظله العالی)، دولت سعودی را  موظف می دانیم مسئولیت سنگین این حادثه تلخ را بپذیرد و به لوازم و قاعده حق و انصاف عمل کند و از همه مهمتر از تاریخ درس عبرت بگیرد و مدیریت ها را از جوانان بی خرد خود بگیرند.

از دولت محترم جمهوری اسلامی ایران نیز درخواست می کنیم با جدیت تمام فاجعه انسانی در سرزمین وحی را پیگیری کند و در مقابل بهانه جویی‌های آل سعود مراسم باشکوه اربعین را یاد آوری کنند که با وجود بیش از ۲۰ میلیون نفر زائر در کشور جنگ زده، امنیت زائران چگونه مدیریت شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top