تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/07/07 - 18:25
کد خبر: 180583

حمایت مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز از تحصن یک طلبه مقابل مجلس

همانطور که رهبر انقلاب فرمودند: «اگر قرار است چارچوب تحریم‌ها حفظ شود، پس ما برای چه مذاکره کردیم؟ و این، کاملاً مخالف علت حضور جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات است زیرا هدف از مذاکرات برداشته شدن تحریم‌ها بود.»

خبرنامه دانشجویان ایران: مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز درانتقاد به عملکرد مجلس و حمایت از تحصن خانواده عمارلو بیانیه ای صادر کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله القاسم الجبارین
« اگر ما در مذاکرات در برخی موارد کوتاه آمدیم و برخی امتیازات را دادیم عمدتاً برای این بود که تحریم‌ها برداشته شود و گرنه چه لزومی به حضور در مذاکرات بود و ما کار خود را ادامه می دادیم...اگر قرار است تحریم‌ها برداشته نشود، پس معامله‌ای هم در کارنخواهد بود، بنابراین باید تکلیف این موضوع مشخص شود.»

امام خامنه ای(مدظله العالی)

یکی از مهمترین وعده های انتخاباتی دولت یازدهم بهبود وضعیت اقتصادی کشور ومعیشت مردم بود که راه حل آن را حل مناقشه هسته ای و لغو تحریم ها می دانستند.اما موضوع تحریم ها و باقی ماندن آنها پس از انعقاد توافق هسته ای،از جمله مهمترین مسائلی است که بارها از سوی کارشناسان ومنتقدان مورد بررسی قرار گرفته و اثبات شده است که برخلاف آنچه تیم مذاکره کننده وشخص رییس جمهور عنوان می کند، ساختار تحریم ها پس از توافق به قوت خود باقی می ماندو به راحتی برگشت پذیر است.

همانطور که رهبر انقلاب فرمودند: «اگر قرار است چارچوب تحریم‌ها حفظ شود، پس ما برای چه مذاکره کردیم؟ و این، کاملاً مخالف علت حضور جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات است زیرا هدف از مذاکرات برداشته شدن تحریم‌ها بود.»

هرانسان بصیری با مطالعه متن توافق شده برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) می یابد که خطوط قرمز ترسیم شده از سوی رهبر انقلاب رعایت نشده و با وجود ایرات وارده،برجام به ضرر منافع ملی ما است

با این حال جای بسی تعجب است که هنوز عده ای نسبت به این موضوع تردید داشته وبه راحتی از هدف شوم استکبار جهانی به سرکرده گی آمریکا که به امید نفوذ از راه این مذاکرات و این توافق به دنبال مقابله با قدرت انقلاب اسلامی و براندازی جمهوری اسلامی ایران است،می گذرند وعلارغم تاکیدات مقام معظم رهبری، نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون بررسی برجام  به جای بررسی اقتضائات حقوقی و قانونی گرفتار ملاحظات سیاسی و حزبی خود هستند.

درموقعیت حساس کنونی که خواص و عالمان جامعه نقش مهمی در مطلع کردن مردم از حقایق تلخ برجام و بستن راه نفوذ دشمن دارند،طلبه قمی به همراه همسر و فرزندانش دراین سکوت و رخوت کم سابقه مسئولان وروحانیون و  آگاهان جامعه دراعتراض به روند رسیدگی برجام و ابهامات لغو تحریم ها درمقابل مجلس شورای اسلامی تحصن کرده است.

مجمع دانشجویان عدالتخواه شیرازبا انتقاد از عملکرد نمایندگان مجلس شورای اسلامی وکمیسیون بررسی برجام حمایت خود را از طلبه عمار عمارلو و همسر ایشان که از خانواده معظم شهدا ی هشت سال دفاع مقدس هستند اعلام میدارد و خواستار پاسخگویی صریح و سریع مسئولان امر می باشد.

ضمن دعوت از دانشجویان،طلاب ،آگاهان ونخبگان جامعه با همراهی مردم شریف ایران برای پیوستن به این تحصن، به نمایندگان مجلس شورای اسلامی یادآور می شویم که این روزها،روز آزمون تک تک شما در برابر اعتماد و رای مردم و وکالتی که به شما داده شد برای حفظ و احقاق حقوق این ملت است، می باشد.

شما و تمام آگاهان جامعه اگر فرمایشات رهبر انقلاب و مصالح نظام  را نادیده بگیرید در پیشگاه خداوند متعال شرمسار خواهید شد.

به امید ظهور عدالت گسترگیتی

مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
عملیات انهدام مهمات در شرق تهران
ماجرای کاروانی در مشایه کربلا که چند مرجع تقلید در آن حاضر بودند
مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد
آیا مرجعیت «پدر» در برابر نسل زد دچار بحران شده است؟
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اهمیت انتخاب یک قالیشویی مجرب
اسکن سه بعدی قطعات صنعتی؛ مسیر سریع‌تر صنایع برای بازطراحی، تولید و نوآوری
سوله دست دوم - صفر تا صد ساخت سوله های دست دوم با رباط فولاد غرب
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
در حال حاضر مذاکره‌ای با آمریکا نداریم
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top