تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/07/21 - 18:38
کد خبر: 182079

پشت صحنه «مختارنامه» در شبکه مستند

خبرنامه دانشجویان ایران: شبکه مستند سیما برای ماه محرم ویژه برنامه‌های مختلفی را تهیه و تدارک دیده است.

به گزارش فارس، شبکه مستند سیما در ماه محرم آثاری چون «هنر تعزیه»، «خرده های مینا»، پشت صحنه «مختارنامه»، «ماما نزیهه»، «محرم در یزد»، «عاشورا در تانزانیا»، «حسین فرزند علی»، «رستاخیز به روایت مرتضی آوینی» و «عاشورای نبطیه» را برای پخش در نظر گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شبکه مستند سیما، در آستانه آغاز ماه محرم و ایام عزادارای سرور و سالار شهیدان شبکه مستند سیما ویژه برنامه هایی را برای پخش در نظر گرفته است.

مستند تولیدی «مختارنامه» از مجموعه «یک فیلم یک حقیقت» در 5 قسمت 60 دقیقه‌ای از شنبه 25 مهر تا چهارشنبه 29 مهر هر شب ساعت 23 روی آنتن می رود.

برنامه هفتگی «دریچه» در روز پنجشنبه 30 مهر ساعت 23 مستند «ماما نزیهه» را برای پخش در نظر گرفته است و مستند «محرم در یزد» تولید شبکه اسپانیایی نیز جمعه ساعت 14 در 60 دقیقه پخش می شود.

مستند «عاشورای نبطیه» با روایتی از عاشورا با پخش در ساعت 14 جمعه 24 مهر و بازپخش در ساعت 22 روز جمعه اول آبان از دیگر برنامه های آماده شده برای محرم هستند.

«عاشورا در تانزانیا» روز عاشورا شنبه 25 مهر ساعت 15 و «حسین فرزند علی» یکشنبه 16 مهر ساعت 19 از تولیدات شبکه پرس تی وی در جدول پخش محرمی شبکه مستند قرار گرفته اند.

مستند «رستاخیز به روایت مرتضی آوینی» با موضوع اربعین برگرفته از کتاب فتح خون شهید آوینی جمعه اول آبان ساعت 19 پخش می شود.

مستند تولیدی «خرده‌های مینا» جمعه اول آبان در روز تاسوعا ساعت 23 و مستند تولیدی «آب، مار، طناب» شنبه دوم آبان ساعت 23 روی آنتن می روند.

برنامه تولیدی شبکه با عنوان «ترین‌ها» به تهیه کنندگی رامین موسوی ملکی نیز 3 قسمت 12 تا 15 دقیقه‌ای ویژه ماه محرم پخش خواهد داشت.

برنامه تولیدی «هنر تعزیه» در یک قسمت 30 دقیقه‌ای به تهیه کنندگی فلاح روی آنتن خواهد رفت.

شبکه مستند در سوم آبان همزمان با روز تجلیل از اسرا و مفقودان قسمتی از مجموعه «گلستانه» با نام «آزاد سازی اسرا» را روانه آنتن می رود.

در کنار این برنامه‌ها آرم، کلیپ و احادیث گرافیکی مناسب با این ماه نیز تهیه و تولید شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج: رزمایش «جانفدایان ایران» به‌زودی در دیگر شهرهای کشور برگزار می‌شود
سال تحصیلی جدید در مقاطع ارشد و دکتری کاملاً حضوری است
انصارالله: روزهای سخت‌تری در انتظار عربستان است
آخرین وضعیت امیر نوری در بیمارستان
سقف ارزی واردات غلات، روغن، گوشت و شکر خام اعلام شد
جنبلاط: اجرای توافق اسلام‌آباد و آتش‌بس با انصارالله راه خروج از وضعیت کنونی است
یمن: عربستان با عملیات رهگیری در مناطق پرجمعیت، غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد
راهنمای انتخاب تالار ختم؛ نکاتی که خانواده‌ها قبل از برگزاری مراسم باید بدانند
چرا رشته‌های کشاورزی در دانشگاه‌های ایران کاربردی نیست؟ راه‌حل کجاست؟ گزارش تخصصی هلدینگ کرانه نیلگون افق
از دانشگاه تا بازار کار؛ چه سروری برای یادگیری شبکه، مجازی‌سازی و هوش مصنوعی مناسب است؟
اولین تابلوی مغازه‌تان را چطور انتخاب کنید؟
اعطای ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه مسکن به معلمان کیش
آتش‌سوزی در خیابان دولت
رویارویی و اختلاف در شورای امنیت بر سر ایران
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک پایتخت در مهر ماه
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از یکشنبه آغاز می شود
اختلافات میان کنگره و هگست بر سر جنگ علیه ایران بالا گرفت
تداوم رشد نرخ ارز در مرکز مبادله؛ دلار به ۱۶۶ هزار تومان رسید
دادستانی علیه عوامل برگزاری «دو مارتن تهران» اعلام جرم کرد
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top