تاریخ انتشار: جمعه 1394/08/01 - 06:30
کد خبر: 182952

ساعت‌های پوشیدنی به بازار آمدند!

شرکت Fossil که یک شرکت سنتی ساعت سازی است که اقدام به طراحی ساعت های پوشیدنی هوشمند کرده است.

خبرنامه دانشجویان ایران:  شرکت Fossil که یک شرکت سنتی ساعت سازی است که اقدام به طراحی ساعت های پوشیدنی هوشمند کرده است.

به گزارش تسنیم، ساعت سازان سنتی معمولا میلی ندارند تا وارد بازار تکنولوژی و ساخت ساعت های هوشمند شوند اما امروز، شرکت Fossil از طرح خود برای توسعه خط تولید Fossil Q صحبت کرد. سری Fossil Q شامل یک سری دستگاه پوشیدنی و دیجیتالی خواهد بود و پرچمدار آن ها مجهز به اندروید پوشیدنی است.

از چهار ساعت سری Q، سه عدد آن ها ساعت هایی با صفحه آنالوگ و یک سری ابزار الکترونیکی درون بندهای خود هستند که فعالیت های روزانه را ثبت و ضبط می کنند. Q Reveler و Q Dreamer با قیمت 125 دلار و Q Grant در محدوده قیمت 175 الی 195 دلار به فروش می رسد.

این ساعت ها از تاریخ 25 اکتبر برابر با 3 آبان ماه آماده عرضه خواهند بود و هر سه از طریق اپلیکیشن فسیل با سیستم عامل های اندروید و iOS همخوانی خواهند داشت. این اپلیکیشن به کاربر اجازه می دهد تا اعلان ها و نتایج ثبت شده توسط سنسورها را، هم روی ساعت و هم روی تلفن همراه مشاهده کند.

اما مهم ترین محصولی که فسیل برای رونمایی دارد، یک پرچمدار اندرویدی به نام Q Founder است. ساعتی که نمایشگری لمسی دارد و اندروید پوشیدنی روی آن نصب شده و چیپ اینتل به آن قدرت می بخشد.

هنوز تاریخ عرضه دستگاه مشخص نشده اما فسیل می گوید به زودی و در فصل تعطیلات آخر سال، این دستگاه 275 دلاری را به بازار می فرستد. قیمت Q Founder نسبت به ساعت هوشمند رقبایی نظیر موتورولا و هوآوی اندکی کمتر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهر در میناب؛ بازگشت به مدرسه با جای خالی ۱۶۸ نفر
فرهنگ و هنر؛ زبان تازه روایت دفاع مقدس
کاهش دوره آموزشی سربازی متعهدین آموزش‌وپرورش به یک هفته
داوطلبان آسیب‌دیده از جنگ‌های اخیر مشمول سهمیه کنکور شدند
نرخ وام مسکن آمریکا به بالاترین سطح ۲ ساله رسید
اسرائیل ۵۰۰ حمله هوایی و توپخانه‌ای به سوریه انجام داده است
دفاع مقدس ۸ ساله، گنجینه‌ای عظیم برای عبور از بحران‌های امروز است
مخالفت صریح چین با تحریم شرکت‌های هواپیمایی ایران
راه های بهبود تلفظ کلمات در زبان انگلیسی
بهترین سایت خرید ممبر ایتا کدام است؟ بررسی معیارهای انتخاب و مقایسه خدمات
شاخص مرگ‌ومیر نوزادان در کشور به ۶ مورد در هزار تولد رسید
هوش مصنوعی و آینده شغلی؛ ۷ مهارتی که دانشجویان برای بازار کار آینده باید یاد بگیرند
نظافتچی فوری مخصوص ساختمان اداری و شرکت
خرید کولر گازی اصل +نحوه تشخیص
خدمات سئو تخصصی و مدیریت هزینه سئو سایت
سومین طلای کاروان ایران توسط تیم فوتبال الکترونیک به دست آمد
پزشکیان امشب در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند
زنگ مهر به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه
۶ ماه ذخیره واکسن در کشور داریم
ترکیه و یمن؛ ۳ دلیلی که آنکارا وارد جنگ نمی‌شود
سن جذب اعضای هیئت علمی به ۴۰ سال کاهش یافت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top