تاریخ انتشار: شنبه 1394/08/09 - 00:43
کد خبر: 183617

عذرخواهی بنگر از هواداران پرسپولیس

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که استقلالی‌ها در دربی چیزی برای عرضه نداشتند و فقط زیر توپ می‌زدند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  مدافع تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که استقلالی‌ها در دربی چیزی برای عرضه نداشتند و فقط زیر توپ می‌زدند.

محسن بنگر در خصوص تساوی یک - یک پرسپولیس و استقلال در دربی 81، اظهار داشت: فرصت‌های زیادی را از دست دادیم اما جوان‌هایمان عالی بودند. اگر توپ عالیشاه یا نوراللهی گل می‌شد نیمه دوم خیلی راحت‌تر بازی می‌کردیم.

وی ادامه داد: واقعا استقلال هیچ چیزی نداشت. خدا پدر رحمتی را بیامرزد که از یک فاجعه برای استقلالی‌ها جلوگیری کرد.

مدافع پرسپولیس در خصوص تاثیرش روی گل این تیم به استقلال عنوان کرد: همیشه وقتی تیم عقب است برانکو به من می‌گوید که جلو بروم تا به خط حمله کمک کنم، خدا را شکر که این بار حضورم در خط حمله موثر بود و توانستیم گل مساوی را بزنیم.

بنگر در خصوص اینکه خیلی ها معتقدند که دربی کیفیت فنی بالایی داشته، گفت: فقط پرسپولیس بود که کیفیت خوبی داشت و استقلال اصلا چیزی به اسم کیفیت نداشت. استقلالی‌ها غیر از زیر توپ زدن هیچ کار دیگری انجام ندادند و شانس آوردند که با نتیجه سنگین شکست نخوردند.

وی درباره عملکرد خط دفاع پرسپولیس مقابل استقلال خاطرنشان کرد: قبل از بازی همه می‌گفتند دفاع پرسپولیس کُند است یا کریمی پدیده استقلال است اما همه در بازی دیدند که عملکرد خط دفاعی ما چطور بود. اصلا نمی‌دانم اینکه می‌گفتند خط حمله استقلال سریع است یعنی چه چون هیچ کاری نکردند.

بنگر در خصوص گلی که پرسپولیس از استقلال خورد گفت: واقعا گل بدی خوردیم و مقصر هم من بودم. شاید اگر پشتم را نگاه می‌کردم یا صدای رضاییان به من می‌رسید استقلال گل نمی‌زد. من روی این صحنه اشتباه کردم و به خاطر همین از همه معذرت می‌خواهم.

مدافع پرسپولیس در خصوص اینکه آیا تساوی استقلال - پرسپولیس روی روند صعودی شاگردان برانکو تاثیر دارد و پرسپولیس می‌تواند به بالای جدول برسد گفت: الان هم وضعیت ما خوب است. وقتی کیفیت تیم‌های بالای جدول را می‌بینیم بسیار امیدوار می‌شویم که به صدر جدول برسیم. برای صدرنشینی و قهرمانی هنوز وقت زیاد است.

منبع: تسنیم

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top