تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/08/13 - 13:50
کد خبر: 184105

رهایی از محدودیت‌های زمانی و مکانی با تله پورتر

ساخت ابزاری برای رهایی از محدودیت‌های جغرافیایی و زمانی و امکان همراهی مجازی با افراد مورد علاقه یکی از آرزوهای همیشگی انسان ها بوده که قرار است با ابداع دستگاهی به نام تله پورتر محقق شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: ساخت ابزاری برای رهایی از محدودیت‌های جغرافیایی و زمانی و امکان همراهی مجازی با افراد مورد علاقه یکی از آرزوهای همیشگی انسان ها بوده که قرار است با ابداع دستگاهی به نام تله پورتر محقق شود.

به گزارش فارس به نقل از مشبل، مایک شروپفر مدیر امور فنی فیس بوک از برنامه های این شرکت برای ساخت ابزاری به نام تله پورتر خبر داد که در واقع یک هدست واقعیت مجازی است که به افراد امکان می دهد در هر زمان که اراده کردند بتوانند در کنار فردی که مایل به دیدارش هستند به سر ببرند، بدون آنکه نگران دوری جغرافیایی از وی باشند.

این هدست پیشرفته این حس را در کاربر ایجاد می کند که در محلی حضور دارد که البته واقعا در آنجا نیست. فیس بوک سال قبل شرکت Oculus VR سازنده انواع هدست های واقعیت مجازی را خریداری کرد و پس از آن بود که هدست Oculus Touch را طراحی کرد. ابزار یاد شده با درک و تکرار تحرکات عصبی افراد به افراد امکان می دهد تا درک عمیق تری از محیط اطراف پیدا کنند.

عرضه این هدست از اواسط سال 2016 همراه با ابزاری به نام Medium  آغاز خواهد شد. با استفاده از ابزار یادشده کاربران می توانند هر محصول و وسیله ای را که می خواهند به طور سه بعدی طراحی کنند و به محیط اطراف خود اضافه کنند.

با پیشرفت این هدست ها می توان از آنها برای خلق ابزار و اشیای مختلف در محیط اطراف استفاده کرد و از این طریق به تفریح، کسب و کار، آموزش و ... جنبه های تازه ای بخشید.

فیس بوک می گوید در تلاش برای ساخت سیستم های پیشرفته تری نیز هست که قادر به درک و فهم بوده و می توانند آموزش ببینند. این سیستم ها فعلا قادر به درک الگوهای موجود در پیکسل های هر عکس دیجیتال بوده و در آینده خواهند توانست به خوبی اجزای موجود در یک عکس را شناسایی کنند و بر مبنای آنها اجزای هر عکسی را تشخیص دهند.

فیس بوک همچنین فناوری خاصی را برای درک زبان های مختلف توسط رایانه ها ابداع کرده که Memory Networks یا  MemNets نام دارد. این فناوری یادگیری عمیق زبان های مورد استفاده انسان ها برای تکلم را توسط رایانه ها ممکن می کند. نسخه اولیه این فناوری پرسش و پاسخ ساده با رایانه ها را ممکن می کند.

نسخه پیشرفته تر آن هم به رایانه ها امکان داده تا با خواندن متن های نسبتا طولانی به پرسش استخراج شده از آن متن توسط انسان پاسخ دهند. فیس بوک می گوید در آینده برنامه های گسترده تری را در حوزه هوش مصنوعی به اجرا درخواهد آورد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کدام سرورهای HPE برای سازمان شما مناسب هستند؟
صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال
کلاس‌های دانشگاه‌ها امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
اولین تصاویر از لحظه شلیک جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه +فیلم
زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها اعلام شد
جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازداشت قطاری دانشجویان معترض آمریکایی +فیلم
بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
لحظه حمله پلیس به تحصن‌کنندگان در دانشگاه واشنگتن +فیلم
دانشجویان یونانی هم به‌ پا خاستند +فیلم
تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
بشاگرد چگونه بشاگرد شد؟ +فیلم
هشدار هواشناسی درباره سامانه بارشی جدید
کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
امکان تحصیل دختران متأهل در مدارس روزانه
ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان
روایت جالب وزیر راه پاکستان از استقبال مردم از رئیسی
بارش‌ ها ادامه دارد/ کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top