تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/08/17 - 16:40
کد خبر: 184447

تقدیر ظریف از اولین سخنگوی زن وزارت خارجه

خبرنامه دانشجویان ایران: مراسم تودیع مرضیه افخم و معارفه حسین جابری انصاری عصر یک‌شنبه با حضور محمدجواد ظریف، رییس دستگاه دیپلماسی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که در ساختمان شماره یک وزارت خارجه برگزار شده بود از افخم اولین سخنگوی زن وزارت خارجه تقدیر و تشکر شد و مسوولیت وی به حسین جابری انصاری واگذار شد.

در این مراسم تعدادی از معاونان، مدیران و کارمندان وزارت خارجه حضور داشتند. هم‌چنین حضور برخی از سفیران ایران در خارج از کشور که برای شرکت در اجلاس رییسان نمایندگی ایران در خارج از کشور در تهران به سر می‌برند قابل توجه بود.

از دیگر شخصیت‌های حاضر در این جلسه می‌توان به مرتضی سرمدی قائم مقام وزیر خارجه، عباس عراقچی، مجید تخت روانچی و حسین امیرعبداللهیان سه تن از معاونان وزیر خارجه اشاره کرد.

در این مراسم ظریف از مرضیه افخم به خاطر زحماتش در طول دو سال گذشته در پست سخنگویی تشکر و ابراز امیدواری کرد که وی در سمت جدیدش به عنوان اولین سفیر زن ایران بعد از انقلاب اسلامی در مالزی مثل گذشته موفق باشد. ظریف با دادن هدیه از افخم تشکر کرد.

در این مراسم علاوه بر ظریف، سخنگویان قدیم و جدید وزارت خارجه و هم‌چنین سرمدی قائم مقام وزیر به ایراد سخنرانی پرداختند.

حسین جابری انصاری که به عنوان جانشین افخم از امروز (یک‌شنبه) فعالیتش را به عنوان سخنگوی وزارت خارجه آغاز کرده است، پیش از این مدیرکل خاورمیانه، عربی و شمال آفریقای وزارت خارجه بوده است و به همین دلیل برخی از تحلیل‌گران انتخاب جابری انصاری به عنوان سخنگوی وزارت خارجه را نشان از رویکرد جدید این وزارتخانه به مسائل منطقه با توجه به شناخت وی از این حوزه عنوان کرده‌اند.

جابری انصاری نهمین سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور است. پیش از وی مرتضی سرمدی، محمود محمدی، حمیدرضا آصفی، سید محمدعلی حسینی، حسن قشقاوی، رامین مهمان‌پرست، سید عباس عراقچی و مرضیه افخم سخنگویان وزارت خارجه جمهوری اسلامی بودند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top