تاریخ انتشار: جمعه 1394/09/06 - 00:49
کد خبر: 186239

وام خودرو به نام مردم به کام خودروسازان!

یک کارشناس اصلاح‌طلب گفت: 70 درصد از مشکلات اقتصادی کشور به دلیل مسئله تحریم‌هاست و انتظار داریم در روزهای آتی که بخش قابل توجهی از تحریم‌ها برداشته می‌شود اتفاقات مثبتی صورت بگیرد.

خبرنامه دانشجویان ایران:  یک کارشناس اصلاح‌طلب گفت: 70 درصد از مشکلات اقتصادی کشور به دلیل مسئله تحریم‌هاست و انتظار داریم در روزهای آتی که بخش قابل توجهی از تحریم‌ها برداشته می‌شود اتفاقات مثبتی صورت بگیرد.

به گزارش تسنیم، داریوش قنبری کارشناس سیاسی اصلاح‌طلب در مورد رکود اقتصادی اظهار داشت: امروز دولت از رکود خارج شده است و نرخ رشد اقتصادی افزایش یافته است که البته باید در مورد افزایش بهتر رشد اقتصادی دولت تلاش‌های بیشتری صورت دهد.

وی در مورد بسته خروج از رکود دولت نیز اظهار داشت: بسته خروج از رکود دولت همچون یک مسکن بود تا ما را از این وضعیت بحرانی عبور دهد. چرا که دولت قطعا با رفع تحریم‌ها برنامه‌های بلندمدت خود را برای خروج از رکود ارائه خواهد داد.

نماینده اسبق مردم ایلام در مجلس در مورد وام خودرو نیز گفت: دولت منابعی را به مردم اختصاص داد تا مردم بتوانند با استفاده از این منابع از کارخانجات صنعتی همچون ایران خودرو و سایپا خرید کنند تا آنها را از بحران نجات دهند بنابراین این مسکن هم برای مردم است و هم برای خودروساز.

قنبری رکود را میراث به جا مانده از دولت محمود احمدی‌نژاد دانست و گفت: در آخر دولت دهم رشد اقتصادی به منفی 5.8 درصد رسید و نرخ رشد اقتصادی منفی شد. بنابراین این رکود به دلیل تحریم‌ها و مدیریت ناصحیح دولت گذشته شکل گرفت و دولت روحانی میراث‌دار دولت گذشته است.

وی بر خلاف کارشناسان اقتصادی که معتقدند فقط 20 درصد از مشکلات کشور با رفع تحریم‌ها برطرف خواهد شد، گفت: 70 درصد از مشکلات اقتصادی کشور به دلیل مسئله تحریم‌هاست و انتظار داریم در روزهای آتی که بخش قابل توجهی از تحریم‌ها برداشته می‌شود اتفاقات مثبتی صورت بگیرد.

وی در پایان سرمایه‌گذار خارجی و آزاد شدن پول‌های بلوکه شده ایران را بهترین منابع برای خروج واقعی از رکود معرفی کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
برای ساخت کارخانه آسفالت از کجا باید شروع کنیم ؟
چگونه با یک کمد دیواری مناسب، فضای خانه را دو برابر کنیم؟
چگونه شامپوفرش بکشیم؟
کالاس: از پاکستان و قطر برای کمک به توافق ایران-آمریکا تشکر می‌کنیم
راهنمای انتخاب بهترین دستگاه‌های پرکن برای خطوط تولید
آیا ملک قولنامه‌ای قابل توقیف است
مومنی: رهبری داهیانه و حضور مردم از عوامل پیروزی بودند
پزشکیان: تیم مذاکره‌کننده از چارچوب‌های تعیین‌شده رهبری عدول نمی‌کند
مقام آمریکایی: آماده کاهش تحریم‌ها علیه ایران هستیم
وزیر خارجه عمان: توافق آمریکا و ایران پیروزی دیپلماسی است
نخستین تمرین پرسپولیس زیر نظر اوسمار برگزار شد
خوش‌خدمتی دوباره فیفا به ترامپ/ رئیس‌جمهور آمریکا جام قهرمانی را اهدا می‌کند
استقبال سران امارات و مصر از بازگشایی تنگه هرمز
شهباز شریف: توافق ایران آمریکا پیروزی گفتگو در برابر تبعات جنگ است
جهانبخش: برای خوشحالی مردم ایران با لبخند بازی می‌کنیم
قالیباف: ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت
روایت ظفرقندی از تجربه موفق نظام سلامت در مدیریت بحران‌ها
بحرینی: ملت ایران عزت و استقلال خود را معامله نمی‌کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top