تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/09/15 - 07:46
کد خبر: 186787

مرگ 16 بیمار به علت آنفولانزا

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزیر بهداشت، شستشوی دست ها با آب و صابون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوانزا ضروری خواند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزیر بهداشت، شستشوی دست ها با آب و صابون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوانزا ضروری خواند.

به گزارش مهر، دکتر محمدمهدی گویا گفت: در ابتدای فصل آنفلوانزا در کشور قرار داریم و با سردتر شدن هوا طی روزها و هفته های آینده احتمال افزایش ابتلا به این بیماری بیشتر خواهد شد.

وی در تعریف بیماری آنفلوانزا گفت: آنفلوانزا یک بیماری به شدت مسری است که از طریق قطرات تنفسی و نیز دست آلوده از فردی به فرد دیگر انتقال پیدا می کند .

گویا گفت: آنفلوانزا از نظر ظاهری در ابتدا شبیه یک سرماخوردگی جلوه می کند. بیمار مبتلا، تب بالا، درد و کوفتگی بدن، سرفه ، گلو درد و آبریزش بینی و گاهی تهوع، اسهال و استفراغ دارد .

وی یاد آورشد: آنفلوانزا از یک سرماخوردگی معمولی شدیدتر بوده و مدت آن نیز طولانی تر است.

گویا گفت: بیماری آنفلوانزا در برخی از افراد جامعه عوارض شدیدتری دارد و چنانچه به درستی مراقبت نشود حتی منجر به مرگ می شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که چه افرادی در معرض خطر بیشتری قرار دارند گفت : افراد بالاتر از ۶۵ سال، کودکان زیر ۵ سال، مبتلایان به بیماری های قلبی و ریوی مزمن، خانم های باردار، مبتلایان به دیابت و نارسایی کلیه و کسانی که به هر دلیلی دچار نقص سیستم ایمنی هستند و مبتلایان به سرطان که تحت درمان هستند از جمله افراد در معرض خطر می باشند.

گویا یادآور شد: در این افراد آنفلوانزا شدیدتر و پرعارضه تر است و چنانچه به موقع تحت درمان قرار نگیرند، منجر به مرگ می شود.

این متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه مهمترین عارضه آنفلوانزا گرفتاری دستگاه تنفسی است که منجر به ایجاد ذاته الریه می شود، گفت: بیماری آنفلوانزا افراد پرخطر را بیشتر تهدید می کند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا در حال حاضر آماری از ابتلا به این بیماری و یا مرگ ناشی از این بیماری در کشور وجود دارد، گفت: آمار ابتلا به آنفلوانزا از هفته گذشته رو به افزایش گذاشته است.

وی گفت: این بیماری در استان های کرمان و سیستان و بلوچستان بیش از استان های دیگر بوده است و تا کنون ۱۶ نفر جان خود را  در اثر ابتلا به این بیماری از دست داده اند.

گویا در عین حال گفت: البته این تعداد غیر معمول نبوده و معمولا در فصل شیوع آنفلوانزا انتظار این که کسانی که در معرض خطر قرار دارند، بیشتر مبتلا شده و خطر بیشتری آنها را تهدید کند، وجود دارد.

وی تصریح کرد: هر ۱۶ مورد این افراد در بیمارستان تحت مراقبت های درمانی قرار گرفتند ولی متاسفانه به دلیل وجود بیماری زمینه ای، اقدامات درمانی موثر واقع نشد.

گویا گفت: انتظار می رود بیماری ظرف هفته ها ی آینده در سایر نقاط کشور نیز افزایش یابد.

وی تاکید کرد: افرادی که از خارج از مرزها در حال بازگشت به کشور هستند و مسیرهای طولانی طی کرده اند و بیماری زمینه ای دارند باید بیشتر مراقب باشند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: افراد مبتلا به بیماری یا مشکوک به بیماری از بوسیدن و دست دادن با یکدیگر جدا خودداری کنند. از هرگونه خوددرمانی خودداری نموده و به پزشک مراجه نمایند.

گویا یادآور شد: مصرف آنتی بیوتیک در بسیاری از موارد ابتلا به این بیماری اصلا ضرورتی ندارد و بعضی از مبتلایان لازم است با تشخیص پزشک تحت درمان های دارویی ویژه قرار گیرند .

وی با تاکید بر این که شستشوی دستها با آب و صابون برای پیشگیری از این بیماری بسیار ضروری است، گفت: رعایت آداب تنفسی یعنی استفاده از دستمال در هنگام عطسه و سرفه و قرار دادن دستمال در کیسه پلاستیکی و سپس قرار دادن آن در سطل زباله اهمیت فوق العاده زیادی در پیشگیری از بیماری دارد.

گویا در پایان گفت: رعایت فاصله حداقل یک متری با بیمار مبتلا بسیار ضروری است و فرد مبتلا باید به اندازه کافی استراحت نماید بنابراین از حضور در مدرسه یا محل کار تا زمانی که پزشک اجازه نداه است باید اکیدا خوددای شود.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا
سوئیس: توافق‌نامه ایران و آمریکا در «بورگن‌اشتوک» امضا خواهد شد
دانفوس؛ از یک شیر انبساط ساده تا یکی از غول‌های صنعتی اروپا
سیستم وی‌آراف مدیا
چیلر، وی آر اف و فن کویل میدیا
یادگیری انگلیسی، آلمانی یا عربی؛ کدام زبان برای شما مناسب‌تر است؟
نمایندگی موتور برق لانسین
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
عارف: فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است
برنامه جدید امتحانات نهایی اعلام شد
اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای ارتش +عکس
وقتی نوجوان‌ها به‌جای خانواده با هوش مصنوعی درد دل می‌کنند
فیلم | میدان انقلاب تهران شب اول ماه محرم
کدام جوندگان برای آپارتمان‌ مناسب‌ ترند؟
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top